AndreiFnaf11 Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Reclamatie 1. Numele tau din joc: AndreiFnaf11 2. Numele jucătorului reclamat: Vali161Ro 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Ban abuziv 4. Martori: Imahiro 5. Sectiune: (Pe Survival 1.16.4 a fost acordat ban ul) 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/iMbCCrg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valii Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Salut @Rachel Daca ai obsevat am vrut sa dau ban 1 ora dar am scris 1hh in loc de 1h, am editat dupa acel ban, Nu cred ca are rost sa iti prezint dovada deoarece nu tu ai fost sanctiona Seara faina ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiFnaf11 Posted March 21, 2021 Author Share Posted March 21, 2021 Nu se poate vedea poza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Salut, @Rachel! Am văzut dovada cu acel ban și a fost acordat deoarece cațiva playeri au fost prinși în team mai mare de 3 la pvp, drept urmare trebuiau sancționați, dar pentru că 2 dintre ei nu erau on să primească jail, au primit ban! Eu nu consider că a abuzat de acel ban, deoarece a greșit cand l-a acordat, iar mai apoi l-a corectat, dandu-l pe cel corect, oricui i-se poate întampla o astfel de greșeală și dacă ban-ul respectiv a fost corectat, nu cred că este ceva grav! Data viitoare membrul staff va fii mai atent și nu va mai greși! Mulțumim pentru reclamație, o seară frumoasă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts