alexsiat Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Reclamatie Hancaa 1. Numele tau din joc: SefuTauSitDown 2. Numele jucătorului reclamat: Hancaa 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: imi da mute aiurea eu nici nu am fost toxic 4. Martori: - 5. Sectiune: Bedwars 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/5Pk6Oob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanculetz Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Salut, se vede destul de clar si in doveziile aduse de tine. Ai spamat iar eu te am avertizat, dupa care ai spus "Nu spamez, nu te-a bagat nimeni in seama", ceea ce da dovada de toxicitate. Imi pare rau, alexsiat, ca ai intrat pe server cu un cont nou doar sa faci post hunt, pentru ca ti am dat ban pe discord, dar fiecare cum stie Sa ai o seara faina, desigur, voi lasa si dovada mea mai jos.https://imgur.com/a/BCJx4Az +regula din regulamentul serverului, dupa/pentru care te-am sanctionat! 4.4 Nu aveți voie să înjosiți membrii STAFF sau jucătorii sub nicio formă (dă-mi jail; toxicitate). Mute 15 minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexsiat Posted March 21, 2021 Author Share Posted March 21, 2021 (edited) 1. nu mi am facut cont pentru post hunt 2. am scris primul mesaj am asteptat 6-7 secunde dupa am scris iarasi nu cred ca este spam Si acel mesaj nu este toxicitate dar vad ca o tii pe a ta Edited March 21, 2021 by alexsiat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoper Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Salut de la mine ai un: deoarece nu ai dovezile, bune, o zi frumoasa in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Buna. Membrul staff a sanctionat corespunzator. Datoria sa este de a avertiza si de a sanctiona jucatorii care incalca regulamentul. Cat despre comportamentul tau, ai dat dovada de toxicitate/injosire asupra unui membru staff. Te as ruga sa eviti replicile de genu pe viitor, pentru a nu mai exista diverse conflicte pe aceasta tema. RESPINS TOPIC INCHIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts