PoloNiKH Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Reclamatie RaphNigga/SkyPvP in general 1. Numele tau din joc: AMX 2. Numele jucătorului reclamat: RaphNigga/SkyPvP in general 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: ban la ss pentru debounce time pe (0) cand minimul e pe 4 in mm 4. Martori: bruh, eram la turneu 5. Sectiune: skypvp 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 (edited) Am fost martora la ceea ce s a intamplat si tin sa mentionez anumite chestii. Jandarm sustine ca daca ai debounce time ul dat pe 4, asta inseamna ca ai double click. Debounce time ul reprezinta intervalul de timp dintre fiecare click. Te ajuta STRICT la butterfly click. Nu reprezinta niciun CHEAT, pe niciun server atat non premium cat premium. De asemenea, nicăieri NU primesti ban daca joci cu debounce time ul cat mai mic. Se considera ceva LEGIT. Sunt staff pe aceasta comunitate de aproximativ un an de zile si nu stiam ca se da ban pentru asa ceva. Nu scrie in regulament, nu a mentionat niciun manager acest aspect, doar v ati trezit voi sa sanctionati pentru asa ceva. TIN SA MENTIONEZ CA JANDARM MI A SPUS CA EI AU MAI SANCTIONAT PENTRU ASTA, AM AFLAT IERI. In mod normal trebuia sa ne anunte ca se considera ilegal si nu avem voie sa il folosim, in special la event. Nu am fost anuntati si nu aveam habar. Eu, leader pe bedwars, la fiecare turneu afisez niste reguli in care mentionez ce au si ce n au voie jucatorii sa folosească, ca sa nu intampinam situatii cum a fost a mea. VA ROG FRUMOS INTERESAȚI VA INAINTE SA SANCTIONATI. As dori sa adaug faptul ca, in acel moment am vrut sa i dau partajare lui 1Bagel si sa i demonstrez ca nu reprezinta un avantaj + sa i arat care e double click si care e debounce time, REPET, E O MARE DIFERENTA SI NU AU LEGĂTURĂ UNA CU ALTA. As vrea sa mentionez faptul ca AMX a primit ban pe motiv " CHEAT ( debounce time 0)". Bai, în primul rand nu exista debounce time 0, SI GLORIOUS MODEL O, MOUSE UL LUI AMX DETINE DE LA 4 IN SUS ( LA CONTROL ERA SETAT PE 4) Daca noi stiam ca se da ban pentru asta, NU CREDETI CA L AR FI SCOS? Ii ia 10 secunde. VA ROG DATA VIITOARE SA VA INTERESATI DE CEVA INAINTE SA SANCTIONATI, NU SANCTIONATI DE CAPUL VOSTRU, AVETI UN REGULAMENT DE RESPECTAT.. DACA ERA CEVA ILEGAL APAREA LA REGULAMENT, S AU FACUT SCHIMBARI, PUTEATI SA PROPUNETI ACEST LUCRU DACA TOT.. IN PLUS, V AS MAI RUGA SA ANUNTATI DACA TOT NU E LEGIT, TOTI JUCATORII MODEL O FOLOSESC DEBOUNCE TIME PE 4 !!! Edited March 22, 2021 by qVooDoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJandarm12 Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Salut, cum am fost și eu unul dintre martori (chiar eu spunându-i lui RaphNigga să te baneze) , cred ca aș putea adăuga și eu niște comentarii: În primul rand : Noi suntem cititori in stele să știm noi ce tip de click faci ? (drag,jitter,butterfly) , cum pe video ul tău pe care l-ai facut unde mi ai spus că "am ramas in urma" , se vede cum la debouncetime 4 facând butter fly si normal click cu falanga 1 , care acesta iți poate aduce un avantaj in pvp având mai multe click-uri.În al 2-lea rand:Dacă spui tu ca este același lucru pentru jitter clicking , de ce nu tineți debouncetime-ul pe default? Eu consider ca atat timp cat va poate ajuta la mai multe click-uri trebuie sa fiti santionati , mai ales (repetandu-ma) ca noi nu suntem cititori in stele sa stim ca voi faceti jitter clicking si nu butterfly. Iar @qVooDoo , cum chiar tu ai spus ca ajuta la butterfly clicking , asta nu reprezinta un avantaj? Cum pe serverele premium scrie foarte clar ca se risca ban doar pentru butterfly clicking , daramite cu butterfly clicking + debouncetime 4 care iti face double click. Data viitoare ganditi-va la toate chestiile cand umblati la setari la mouse. O zi faina! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUMAndrei20 Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Salut , cum si eu am fost martor pot adauga faptul ca : din a 2 a dovada prezentata de tine , jucatorul respectiv face butterfly 8-10 cps uri cu debouce pe 16 , iar in momentul in care isi pune debouce pe 4 face 17-19 cps. +Staff ul nu are cum sa ghiceasca daca voi faceti butterfly , jitter sau drag iar daca nu te ajuta deloc debounce time la jitter de ce nu il aveai pe default ? Asta e tot ce am avut de adaugat . O zi frumoasa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoloNiKH Posted March 22, 2021 Author Share Posted March 22, 2021 sunteti terminati? AM ZIS CLAR , Eu voiam sa demonstrez, clar, ca debounce time, nu este cheat, nu este nimic, e vina mea ca aveti voi mouse uri de office din 1990 ? Get going men, sunteti vai de capu vostru, nu v a zis nimeni ca m ati banat chiar daca faceam jitter, se numeste o "mentiune" @pumandrei20, debounce time pe 16 DUPA CUM AM ZIS este doar pe mouse uri vechi bloody a70 are 0.2 Bloody a60 0.2, xm1r 0.1 si lista poate continua, e vina mea ca ramaneti blocati in trecut? Also, @TheJandarm12 ia zi mi tu mie, clar pe fata, ce intelegi tu prin "debounce time normal" din moment ce toate mouse urile au un debounce diferite ? razer/logitech au 0.80 modele vechi precum g502 si razer deathadder, nu poate fii schimbat Dar bloody a70 are 0.2 eu pot considera cel de la bloody a70 normal pe cand tu consideri pe cel de la un mouse office de 1.6 normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raph Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Salut AMX, Incep cu lamurirea motivului pentru care ai primit ban. Am scris in paranteza "debounce time 0" pentru ca ma refeream la valoarea minima si nu cea default pe care mouse-ul tau o are (adica 10). Motivul principal pentru care ai luat ban este CHEAT (nu HACK cum multi se refera la autoclickere, killaura s.a.m.d. , pentru ca tu nu esti un HACKER care sparge baze de date sau lanseaza atacuri cibernetice imi asum), pentru ca si tu ne-ai explicat noua "terminatiilor, slabanilor, inapoiatiilor, retardatiilor" sau cum vrei tu sa ne numesti cum sta treaba cu falangele (noi nevand degete) iti voi explica si eu cum sta cu CHEATING-ul. Termenul "TO CHEAT" ce provine din limba engleza este echivalentul verbului "A TRISA" din limba romana, definitia cuvantului conform Wikipedia este: "Trișarea (din fr. tricher, a trișa) reprezintă o acțiune care constă în încălcarea unor reguli "de joc", pentru a favoriza propriul câștig. Poate fi întâlnită în sport, în cadrul jocurilor, în timpul examenelor (prin copiere) ș.a.m.d. De regulă, cel care este prins că trișează este supus unor sancțiuni. (...)" ( link pentru verificarea informatiei aici https://ro.wikipedia.org/wiki/Trișare ) Al doilea lucru pe care tin sa il mentionez este ca sunt de accord cu colegul meu yTecBr/TheJandarm12 (sau inapoiatul asa cum doresti tu sa ii spui) eu cand te-am luat la control sau cand te luptai cu adversarii tai in duel nu am putut observa prin ochii mei magici ce metoda de clicking folosesti tu fie ca e butterfly sau jitter. Cum ai aratat tu si alte zeci de mii de oameni ca setand debounce time-ul pe 4ms iti este mult mai usor sa dai doua click-uri si cand este pe 10 sau o valoare mai mare, automat nu se mai inregistreaza doua click-uri. Revenim la termenul TRISAT, este clar ca setand debounce time-ul la 4ms este un AVANTAJ fata de restul jucatorilor CE FAVORIZEAZA PROPRIUL CASTIG. Al treilea punct din lista mea imaginara este lucrul ca mentionezi modele de mouse-uri cu debounce time din fabrica setat pe memoria lor cu o valoare mica ce ajuta la double click, unele chiar pot ajunge la 100 cps cum ai mentionat si tu. Acolo este cu totul alta treaba, una este sa fie din fabrica si una este sa il setezi tu (unde se poate vedea clar la un control) din driver-ul mouse-ului (care este un tool ce face comunicarea si utilizarea mai usoara a dispozitivului periferic de intrare cu calculatorul). Tin sa mentionez in perioada in care am intrat eu in staff, au fost membrii care aveau mouse-uri ce aveau un nivel de debounce mic ce faceau 2 click-uri si au fost pusi sa isi gaseasca un nou mouse pentru a evita orice risc. Iti voi atasa si regula 6.2 din regulamentul jucatorilor, unde se vorbeste de programe ce favorizeaza jocul: 6.2 Este ilegal să folosiți orice hack / mod (nu include OptiFine) / cod / tool care vă poate favoriza jocul (inclusiv CM pack Client). (pe care si qVooDoo ar trebuii sa o cunoasca) Citind ce a scris colega mea qVooDoo mai sus m-am oprit pe un rand unde ea spune ca pe niciun server premium nu se sanctioneaza pentru debounce time pe 4 sau mai mic, doresc sa o contrazic prin urmatoarele exemple de pe doua comunitati premium. https://forum.playhive.com/t/4-debounce-time/22570/10 https://www.lunar.gg/forums/81036/model-o-bans In exemplele date, daca ati citit se vorbeste clar ca au fost playeri banati, iar in primul link se vorbeste clar ca optiunea de debounce nu ar trebuii atinsa. Sper ca am lamurit tot ce aveam pe lista mea, v-am lamurit si pe voi (daca nu, nu). Te-as ruga sa acorzi un minim respect fata de colegii mei, de mine si de comunitate. Voi astepta decizia unui manager, pana atunci mult spor in ceea ce faci ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raph Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 p.s. Am uitat sa mentionez ca pe serverele premium double click-ul / butterfy click-ul / orice metoda in care faci 20+ cps rezulta intr-un ban instant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoloNiKH Posted March 22, 2021 Author Share Posted March 22, 2021 Cum sa rezulte in ban instant :))? tu te auzi? Da-mi un server, care baneaza instant, pentru asta, si eu cer t/c instant la acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVooDoo Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 1 hour ago, Raph said: p.s. Am uitat sa mentionez ca pe serverele premium double click-ul / butterfy click-ul / orice metoda in care faci 20+ cps rezulta intr-un ban instant. Nu este sugerat sa folosesti debounce time cat mai mic, NU REZULTA BAN INSTANT. Sunt atatia jucatori care joaca legit 20 + cps si nu primesc ban. INFORMATI-VA INAINTE SA SANCTIONATI ! MULTUMESC ANTICIPAT, COLEGII MEI STAFF ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Bagel Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Membrul staff a procedat corect. Se vede si din dovada adusa de tine ca te ajuta sa faci mai multe cps uri cu debounce time-ul pe 4 decat pe 10 (default) cum este normal , nu cred ca mai e ceva de adaugat. Pe viitor te rog sa fii mai respectuos fata de membrii staff, ca ei nu sunt aici ca sa iti asculte tie injuriile. Succes in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts