L2P Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Reclamatie UrsuPanda 1. Numele tau din joc: whoisMLGLLL 2. Numele jucătorului reclamat: UrsuPanda si inca ceva 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am fost banat pentru refuz control si eu eram afk de 5 minute la spawn, am dat si mesaj inainte ca ma duc afk. 4. Martori: ZywW 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrsulPanda00 Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 ai fost reclamat pe ac pentru hack si eu ti am ti am cerut codul anydesk si cum ti am cerut codul tu teai pus afk ti am dat 3 min timp in care sa imi dai codul anydesk la control. dovada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
L2P Posted March 23, 2021 Author Share Posted March 23, 2021 Pokemonule, eram afk de 5 minute, prima data da spec pe mine si dupa ma iei la control in caz ca esti nou pe aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted March 23, 2021 Admin Share Posted March 23, 2021 Acum 6 ore, L2P a spus: Pokemonule, eram afk de 5 minute, prima data da spec pe mine si dupa ma iei la control in caz ca esti nou pe aici. Cum se face ca erai afk dar poza ai facut o in acelasi minut in care ai luat si ban, hmmm. Ai grija cum te adresezi, "pokemonule". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts