Biancabia Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 plangere iMarian05 1. Numele tau din joc: Aleee05 2. Numele jucătorului reclamat: iMarian05 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mi a dat mute pe motiv spam (20 min), iar el nu este staff,daca vrea sa dea mute,sa faca cerere de helper. (eu eram pe contul ei si ea pe al meu si ne jucam) 4. Martori: BiancaTheBoss 5. Sectiune: factions 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/yEgvA77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulinar Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Pe f au voie sa dea mute donatorii, Supreme+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biancabia Posted March 23, 2021 Author Share Posted March 23, 2021 @Kulinar Tu de ce comentezi? Ești ceva staff sau ai asistat la asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 Nu este destul staff pe factions, au voie. Nu mai fa reclamații aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted March 23, 2021 Admin Share Posted March 23, 2021 3. Orice sancțiune dată în lipsa unui membru STAFF trebuie urmată de o dovadă, respectând regulamentul jucatorilor din punct de vedere al sancțiunilor, în caz contrar veți fii sancționat: WARN sau DOWN, respectiv REMOVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts