Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamtie Admin (Tania)


qSnake05

Recommended Posts

reclamtie Admin (Tania)

VTM

 1.Numele tau din joc:qSnake_05

2. Numele jucătorului reclamat;Tania33

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Deci eu i-am zis daca poate sa ma ajute si dupa cateva minute mi-a raspuns si asa mi-a raspuns ia : Da vtm qSnake_05

4. Martori:Tot sv

5. Sectiune:Survival 1.16.4

6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/gallery/BQrAFFd

Link to comment
Share on other sites

Buna si merci de reclamatie. In primul rand te-as sfatui sa incetezi cu mistourile (la adresa mea, cel putin) si cu vanatul de warnuri pentur ca nu cred ca vei ajunge nicaieri. In al2lea rand as dori sa iti prezint situatia din perspectiva mea; la ora 3 dimineata (aproximativ) aveai o conversatie intensa cu un alt player pe chat, conversatie pe care am decis sa nu o intrerup pentru a continua sa controlez playerii. ( https://imgur.com/JSOtY98 ; https://imgur.com/mwJYBcx ) insa am facut ss-uri in speranta de a va avertiza mai tarziu pentru ca voi sa intelegeti ca, desi parea a nu fi staff online, regulile trebuie respectate. Mi-am continuat treaba, verficand niste playeri de care am fost informata ca sunt afk si dand niste sanctiuni insa tu incercai sa ma provoci si amenintand cu reclamati ( https://imgur.com/Q7F5TdF ). Dupa ce am terminat de verificat toti playerii, am decis sa iti raspund. Ai venit cu acelasi misto de strada ( https://imgur.com/gXvgLHr ). Ai fost avertizat (ss-ul anterior) si ai continuat, prin urmare ai fost sanctionat ( https://imgur.com/1FRKJXc ) .  Consider ca reclamatiile pe care mi le-ai facut au fost facute ambele din pura frustrare.

Link to comment
Share on other sites

Salut, @qSnake05!
Ai fost sancționat corect de către membrul staff!

În descrierea reclamației tale spui că ți-a răspuns cu ''vtm'' , dar tu nu realizezi că și tu vorbești la fel cu membrii staff și îi iei la mișto, după cum se vede și în dovezile prezentate mai sus de colega mea staff, cand te avertizăm, ne ignori, dacă te sancționăm, faci reclamație!
În ultimul timp ai devenit foarte toxic și totodată și un post-hunter. Te-aș ruga să o lași mai ușor cu post-hunting-ul și cu reclamațiile făcute din frustrare, spui că avem noi ceva cu tine, dar tu mai mereu încalci regulile comunității și deranjezi ceilalți playeri! Noi nu avem nimic cu niciun player, doar îl sancționăm pentru că nu respectă regulile de bază și deranjează gamplay-ul celorlalți playeri care joacă alături de el pe secțiune! Așa că, și repet, te rog să nu mai faci reclamații din frustrare sau pentru că ai ceva anume cu un membru staff! Și dacă într-adevăr, membrul staff respectiv te supără cu ceva, asta discuți în privat cu un manager sau cu mine, dar nu faci reclamații degeaba!
O zi frumoasă în continuare!
 :tc: :respins:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...