TryHardEduard3 Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 reclamatie bvarghes 1. Numele tau din joc:TryHardEduard 2. Numele jucătorului reclamat:bvarghes 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:da mute aiurea 4. Martori:dark_dragon88 si mateo_bosu 5. Sectiune:skyblock 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/2Synr1I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codynu Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Salut, Eduard! Din dovada ta reiese exact motivul sanctiunii, anume: tudoryt2020 a intrebat frumos de unde poate face rost de mending, si dupa ce i-am raspuns eu ca se poate procura de la Villageri, te-a intrebat si pe tine de unde ai. Puteai sa oferi un raspuns prin care il ajutai, sau puteai sa il ignori. Ai ales sa dai dovada de toxicitatea la care cred ca ai norma zilnica deja, si sa-i raspunzi cu "hack". Ai fost sanctionat dupa urmatoarele reguli, alegand sa iti ofer cea mai mica sanctiune, datorita simplitatii comentariului tau. Quote 4.4 Nu aveți voie să înjosiți membrii STAFF sau jucătorii sub nicio formă (dă-mi jail; toxicitate). 4.8 Orice dovada de frustrare, pentru orice fel de motiv, manifestata pe chat, va fi sanctionata. O zi buna in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Ai fost sanctionat pentru un motiv corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts