PoKerFacE Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 [Plângere] Vali161ro 1. Numele tau din joc:__PoKerFacE_ 2. Numele jucătorului reclamat: Vali161ro 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mi-a dat ban pentru ban pentru team de 4 la pvp desi eu nu inteleg de ce, eram team doar cu alte 2 persoane deci eram doar 3 in team iar _DarkShadow_ imi tot dadea target si mai avea si killaura, ulterior a mai sarit si lalala la pvp care avea si el autoclicker dar cu care eu nu am facut team, faptul ca eu am continuat sa dau pe _DarkShadow_ nu inseamna ca eram team cu lalala sau cum il cheama, il rog pe @Vali161ro sa puna dovada video aici ca sa se vada ca cei doi playeri mentionati mai sus aveau hack iar tot ce eu am facut a fost sa ii dau target unuia si sa il omor. 4. Martori: Toti cei de la warp pvp 5. Sectiune: Survival epic 6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/4yPnWdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valii Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Salut @PoKerFacE Ti-am dat ban pentru team de 4 la pvp, Normal trebuia sa iti dau jail, dar cand ti-am zis sa iesi din combat Ai iesit si de pe server In filmare se vede cum erai team cu Fancy02 si TopicZone Dar si lalala .Toti 4 Erati contra _DarkShadow_ Eu cand am filmat Nu am vazut ca _DarkShadow_ sau lalala au hack "cum zici tu" eram concentrat pe filmare sa vad cine face team de 4 , Iar dupa am observat ca erai tu , Fancy02, TopicZone,si lalala , Astept si raspunsul unui manager + ca pe filmare se vede cum TopicZone si lalala au dat in _DarkShadow_ iar dupa ce am zis sa iesiti din combat TopicZone a inceput sa o atace pe lalala Sa incerce sa Ma faca sa cred ca ei nu sunt in team Am sa las si aici dovezile mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Salut, @PoKerFacE! Din dovada prezentată de către membrul staff, se vede cum făceați team de 4 la pvp, ca să îți spun mai exact, am căutat minutul unde se vede destul de clar cum erați toți 4 și îl băteați pe _DarkShadow_, și anume, la minutul 2:48 ! Ai fost sancționat corect de către membrul staff și după cum a precizat și acesta, ai primit ban în loc de jail, deoarece ai fost rugat să ieși din combat și tu ai ieșit de tot de pe server! În legătură cu cei 2 playeri de care ai spus că au hack, te rog să ne prezinți și dovezi în legătură cu asta, chiar dacă se vede foarte bine, sau nu, hack-ul respectiv, dar măcar îi putem lua la control! Și în afară de asta, cum spuneți voi că ''nu erați în team'', asta nu are nicio treabă, pentru noi nu contează ca nu sunteți voi în team-ul vostru, adică cei cu care vă înțelegeți bine, pentru noi, dacă sunteți 4 sau mai mulți de 4 jos la pvp și nu vă bateți, noi considerăm team și sunteți sancționați, deoarece regulamentul nu știe să facă diferența cand vine vorba de aplicarea sancțiunii! O seară frumoasă în continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts