Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Tpa+kill + furt excesiv (filip12)


iTibex

Recommended Posts

Tpa+kill + furt excesiv (filip12)

Ieri, in jur de ora 18:00, eu lucram la ferma mea de Iron Golem in baza mea (zona mea industriala) , dintr-o data,  filip12 mi-a dat tpa la mine ca sa-l ajut cu ceva sau ceva de genu (nu mai stiu eu sigur ) , iam dat accept (era strain pt mine ca nu am avut noi o discutie sau ceva de genul) , sa dus la Ferma mea de Iron (Iron Golem), sa dus la un spawner si a inceput sa dea cu pickaxeul in el, dupa cateva secunde la spart si la luat . Eu iam zis politicos sa lasa spawneru jos , dar el nu , din contra , el ma prins intr-un colt si a inceput sa construiasca si ma omorat , avand Xp lvl 91 si iteme foarte scumpe . Dupa inceput sa distruga din Ferma . Eu lam chemat pe Vali161ro care e membru din staff, iam expicat problema , iam aratat pagubele facute si acolo era si filip12 . Vali161ro a zis ca nu raspunde de probleme de genu asta . Deci daca ati putea va rog sa rezolvati problema asta va rog . 

Plus mai am ceva de spus . Vreau si eu sa devin Helper deoarece sunt foarte activ in intervalul de 07:00 - 15:00 , plus , am fost si in multe momente cand nu era staff si ceilalti se prosteau , ba cu spam, ba cu Caps on, ba cu Limbaj, scris colorat. deci va rog , mai mult asi dori sa devin Helper decat sa rezolvati cu Filip12, va rog 

Link to comment
Share on other sites

Buna si multumim pentru reclamatie. In primul rand ai un model de urmat ( https://addicted2.ro/topic/53648-reclamatie-model/

 ) . In al2lea rand, tu nu ai prezentat niciun fel de dovada. Sanctiunile se dau numai si numai pe baza unei dovezi video sau foto in care se vede clar ca playerul sanctionat a incalcat regulamentul. Pe langa asta, din cate inteleg, playerul acuzat avea acces la tine in protectie, acces pe care i l-ai dat pe propria raspundere, asa ca, niciun staff nu putea sa te ajute cu aceasta problema.
In al3lea rand, cererile de helper nu se fac aici ( https://addicted2.ro/forum/2393-cerere-helper/  ). Si pentru accea ai un model de respectat si niste regulamente de citit ( https://addicted2.ro/forum/2342-regulament/ ). 
Multumim pentru reclamatie. O zi buna iti dorim! 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...