whoisMycL Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 reclamatie ursulpanda00 1. Numele tau din joc:whoisMicaLLL 2. Numele jucătorului reclamat:ursulpanda00 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:ma sanctionat cu ban 3/3 pt "hack" folosit ieri 4. Martori:- 5. Sectiune:skypvp 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/JBCqq22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrsulPanda00 Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 eu doar ti am cerut codul anydesk si tu mi lai dat si amm cautat in pc si am gasit OP_REACH folosit ieri si daca nu lai fosit timp de doua zile nu am voie sa te sctionez dar tu lai folosti acm o zi la 7:32 si am intrbat staff daca am voie sa dau ban daca hackul a fost folosti acm o zi si or zis ca da. dovada : Link to comment Share on other sites More sharing options...
whoisMycL Posted March 25, 2021 Author Share Posted March 25, 2021 decand 2zile stiam ca nu trb sa folosesti cheat in ziua respectiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
1Bagel Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Membrul staff va fi sanctionat si tu vei primi unban. Multumim de reclamatie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts