bibix Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Reclamatie Sterk 1. Numele tau din joc:bubux_ 2. Numele jucătorului reclamat: membrul staff Sterk 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: foloseste apelativul ''ma,, ,spameaza(normal cat si avoid),si face instigare la cearta,ceea ce nu mi se pare ok,fiind un membru staff 4. Martori: nu punem <3 5. Sectiune: skypvp 6. Dovezi - Poze:. -https://imgur.com/gallery/jXNHF1T si uite draga sterk si cateva dintre regulile pe care,din punctul meu de vedere,le-ai incalcat https://imgur.com/a/rx2o9Ly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoper Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 1.Salut, din punctul meu de vedere mi-am cerut scuze pentru ca am spamat, dar in acel moment am fost foarte nervos cand tu vi pe server si te dai drept bibix_ vechiul operator al communitaty Addicted2, daca macar intrai cu contrul original ,,bibix_'' daca presupui ca esti tu ,,originalul" nu ca intri pe SkyPvP si te dai drept ,,bibix_" 2.Da este adevarat am dat /clearchat pentru ca eu cu MCT, am vorbit ceva personal deoarece eram doar eu cu el pe sectiunea SkyPvP, iar tu ai intrat si ai vazut tot de aia eu m-am gandit sa sterg chatul sectiunii SkyPvP, => Repet Scuza-ma de spam dar am fost foarte nervos <= O zi frumoasa sa ai in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibix Posted March 26, 2021 Author Share Posted March 26, 2021 Buna din nou,imi pare rau de free chat,dar chiar am fost operator ^^,si nu sub numele de bibix_,totusi,pastreaza-ti nervii <3,Baftaaa<333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ServeteleUmede Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 1. Salut bibix. Scuze dar trebuie sa ma bag. 2. Te rog sa nu mai pui <3.. si d-alea ca nu esti interesanta si nici mai presus decat alt jucator de pe acest server. 3. In Poza dai si tu dovada de ura/toxicitate , nu spun de spam avoid off, dar <3. ala de ce il mai pui daca nu din ura? 4. In reclamatie ai si scris " si uite draga " (sterk) si dupa "pastreaza-ti nervi <3<3. incercand sa-l faci mai nervos. Eu presupun ca mai mult ti ai facut reclamatie singura decat sa i faci lui Sterk. O seara frumoasa va doresc si nu mai fi atat de presus ca altii deoarece nu esti. Esti cunoscuta pe acest server doar din cauza lui CristiMCT, multumesc pentru atentia acordata si va doresc o zi frumoasa in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCkyDz Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 (edited) Acum 6 ore, ServeteleUmede a spus: 1. Salut bibix. Scuze dar trebuie sa ma bag. 2. Te rog sa nu mai pui <3.. si d-alea ca nu esti interesanta si nici mai presus decat alt jucator de pe acest server. 3. In Poza dai si tu dovada de ura/toxicitate , nu spun de spam avoid off, dar <3. ala de ce il mai pui daca nu din ura? 4. In reclamatie ai si scris " si uite draga " (sterk) si dupa "pastreaza-ti nervi <3<3. incercand sa-l faci mai nervos. Eu presupun ca mai mult ti ai facut reclamatie singura decat sa i faci lui Sterk. O seara frumoasa va doresc si nu mai fi atat de presus ca altii deoarece nu esti. Esti cunoscuta pe acest server doar din cauza lui CristiMCT, multumesc pentru atentia acordata si va doresc o zi frumoasa in continuare. salut daca tie nu iti convine nu inseamna ca e toxica ^^ + ca membru staff... sa spamezi nu e frumos.. tu ca membru staff ce așteptări sa mai ai de la un player daca tu ca staff spamezi, injuri unii chiar sunt toxici. Sau voi managerii la fel. ^^ (am facut acest toping doar ca sa il enervez pe denis :*) Edited March 27, 2021 by SunshinePen3338 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Buna, @bibix! Membrul staff a primit warn pentru acea "rabufnire". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts