AmHackMane Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 (edited) zTheAlobal Abuz - Mute 1. Numele tau din joc: qDarius_ 2. Numele jucătorului reclamat: zTheAlobal 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mute gresit 4. Martori: - 5. Sectiune: factions 6. Dovezi - Poze: Edited March 26, 2021 by AmHackMane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Alobal Posted March 26, 2021 Admin Share Posted March 26, 2021 Salut @AmHackMane ! Nu trebuia sa ii dau lui BlankPower mute si trebuia sa ii dau lui BlankPower4 dovada fiind asta https://imgur.com/a/VJjBGam , dupa ce am vazut ca nu am dat mute pers corecte am dat unmute ! O zi frumoasa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackyy Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Stiu ca nu prea am voie sa ma bag dar , toata lumea face greseli si eu mai patesc uneori sa dau mute la alt cineva si din reclamatia asta imi cam pot da seama ca esti un post hunter si nu prea e frumos o zi faina :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Dat fiind faptul ca ai primit unmute-ul a fost scos, nu este nimic rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts