Renu Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Reclamatie Sadieeeeh 1. Numele tau din joc: Renu 2. Numele jucătorului reclamat: Sadieeeeh 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Am scris in chat cuvantul "shotron" si am primit mute pentru toxicitate. Am blurat msg-ul deoarece e ceva personal. 4. Martori: seba22222 5. Sectiune: bedwars 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/4OI0kvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadieeeeh Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Salut Renu :), din dovezile aduse si de la tine se vede cum ai zis shotron, daca nu stiai shotron vine de la "shit on" ceea ce este cam destul de toxic, ai fost si tu si amicul tau tooxic, o zi buna in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renu Posted March 26, 2021 Author Share Posted March 26, 2021 De unde sti tu ca nu ma refeream la altceva? Plus ca nu stiam ca shotron vine de la shit on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renu Posted March 27, 2021 Author Share Posted March 27, 2021 Cer t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Ca sa nu mai luam in considerare si istoricul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts