DarkPuppy Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Reclamatie Bambi1 1. Numele tau din joc: _DarkPuppy_ 2.Numele jucatorului reclamat: Bambi1 3. Motivul si descrierea situatiei pentru care il reclamati: Bambi1 mi-a cerut control,i am dat codul in mai putin de 2minute <cand a intrat pe anydesk,pe pc-ul meu ,era pe minecraft si s a dus tinta in sus din cauza anydeskului,eu nici nu m am atins de mouse pe tot parcursul controlului,asa se intampla la toate controalele cu anydesk cel putin daca sun in mc,pentru asta am primit ban necooperare control 8ore 4. Martori: toti de pe sv 1.8 5. Sectiune Survival 1.8 6. Dovezi-Poze: https://imgur.com/a/cZ6ZIWD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicollo Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Salut pot spune ca eram cu ea pe discord si cu partajare asadar am vazut Nu a fost vina mc-ului intreuncat nu doar din joc te miscai ai avut destule avertizari sa nu te mai misti. Membru staff a procedat corect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts