Mihnea267 Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 (edited) Propunere Skyblock 1. Nume: Mihnea2672. Propunere: Adaugarea a mai multor misiuni ( /quests ) pe skyblock, deoarece sunt putine si majoritatea playerilor le-au terminat.3. Sectiune: Skyblock4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Am putea face rost de mai multi bani, am avea activitatea mereu si ar fi mai fun.5. Poze/Film: De colectat / plantat sugar cane, seeds, cactus, carrot, potato etc etc 6. Ceva de adaugat?: - EDIT : Sa fie platite mult mai ok, spre exemplu pentru a plasa 5000 cobblestone primesti DOAR 20k.. mi se pare o ironie.. Edited March 28, 2021 by Mihnea267 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Salut, se vor adauga mai multe questuri pe viitor (sa speram). Dar pana atunci mai dureaza ceva, pentru ca sunt multe alte lucruri care trebuie rezolvate intai. Daca aveti sugestii de questuri, sunt binevenite oricand (sa fie quest uri decente si care nu sunt adaugate deja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EzRekt Posted April 6, 2021 Share Posted April 6, 2021 Sunt deja multe quest-uri si nu cred ca mai avem idei de altele, daca ai vreo idee te asteptam pe discordul skyblock-ului, pe canalul de propuneri Multumim pentru propunere! https://discord.gg/u5Xs79wtRu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts