CristiMCT Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 reclamatie EricMihai004 MODEL 1. Numele tau din joc: CristiMCT 2. Numele jucătorului reclamat: EricMihai004 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: vreau sa vad si eu dovada cand eram on si mi a cerut anydesk ul 4. Martori: David_Matei 5. Sectiune: Assasins 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/pFeb69s Link to comment Share on other sites More sharing options...
arymo Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Salut, EricMihai004 doar ti-a acordat ban ul!, cand ti-am cerut anydesk ul tu ai iesit si ai spus ca ti-a dat crash, chiar qvoodoo zicea sa astept ca ti-a dat crash. Te-am asteptat 3 minute sa intri puteam sa i zic la colegul meu EricMihai004 sa iti dea ban fix cand ai iesit de pe sectiune, dar eu am avut bunul simt sa astept dupa tine 3 minute. A da, daca tu zici ca nu ai fost on cand ti-am cerut anydesk ul atunci de ce colega qVooDoo a zis sa ca ti-a dat crash?. Daca tu spui ca nu ai fost on pe sectiune cand ti-am cerut anydesk ul la control te-a dat de gol colega mea qVooDoo. te-am asteptat 3:01 minute atat am avut si pe filmare si apoi am mai stat inca 3 minute sau 4 minute sa vad daca intri dar eu am oprit filmarea la 3:01, a da daca tot spui tu ca nu erai on erai pe /v si fix cand ti-am cerut anydesk ul ai iesit, si qVooDoo a zis ca ti-a dat crash daca nu erai pe sectiune nu mai spunea asta qVooDoo se vede tot pe filmare Bafta !. : (din pacate nu se vede cand te-am luat la control) Link to comment Share on other sites More sharing options...
notericc Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 salut CristiMCT, ti a explicat arymo mai sus, din cate am inteles arymo ti a dat 3 minute sa dai anydesk ul la control si tu ai iesit, qVooDoo a zis pe chat ca ti a dat crash asa ca ti a mai dat 3 min el m a chemat dupa ce ti au trecut alea 3 min sa iti dau ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristiMCT Posted March 28, 2021 Author Share Posted March 28, 2021 In primul rand.ar trebuii sa scrie la motivul ban-ului "dovada mospx" ,in al 2 lea rand pe filmarea ta se vede clar in comanda /glist ca eu nu sunt online,din pricina faptului ca mi a dat mc ul crash ,asteptam decizia unui superior Link to comment Share on other sites More sharing options...
notericc Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 CristiMCT doar ca nu apari in glist nu inseamna ca nu poti sa disconect de pe tot sv ul, ti au fost acordate 5 min sa te intorci si nu te ai intors imi asum greseala ca nu am pus “dovada mospx” (scz de free chat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Buna, @CristiMCT! Ai fost sanctionat corect. In 3m aveai timp sa intri pe sv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts