Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie EricMihai004

CristiMCT

Recommended Posts

Salut, EricMihai004 doar ti-a acordat ban ul!,  cand ti-am cerut anydesk ul tu ai iesit si ai spus ca ti-a dat crash, chiar qvoodoo zicea sa astept ca ti-a dat crash. Te-am asteptat 3 minute sa intri puteam sa i zic la colegul meu EricMihai004 sa iti dea ban fix cand ai iesit de pe sectiune, dar eu am avut bunul simt sa astept dupa tine 3 minute. A da, daca tu zici ca nu ai fost on cand ti-am cerut anydesk ul atunci de ce colega qVooDoo a zis sa ca ti-a dat crash?. Daca tu spui ca nu ai fost on pe sectiune cand ti-am cerut anydesk ul la control te-a dat de gol colega mea qVooDoo. te-am asteptat 3:01 minute atat am avut si pe filmare si apoi am mai stat inca 3 minute sau 4 minute sa vad daca intri dar eu am oprit filmarea la 3:01, a da daca tot spui tu ca nu erai on erai pe /v si fix cand ti-am cerut anydesk ul ai iesit, si qVooDoo a zis ca ti-a dat crash daca nu erai pe sectiune nu mai spunea asta qVooDoo se vede tot pe filmare Bafta !. : (din pacate nu se vede cand te-am luat la control)

salut CristiMCT, ti a explicat arymo mai sus, din cate am inteles arymo ti a dat 3 minute sa dai anydesk ul la control si tu ai iesit, qVooDoo a zis pe chat ca ti a dat crash asa ca ti a mai dat 3 min el m a chemat dupa ce ti au trecut alea 3 min sa iti dau ban 

In primul rand.ar trebuii sa scrie la motivul ban-ului "dovada mospx" ,in al 2 lea rand pe filmarea ta se vede clar in comanda /glist ca eu nu sunt online,din pricina faptului ca mi a dat  mc ul crash ,asteptam decizia unui superior

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...