DanteBS01 Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Problema sistem Vote server Salut guys de câteva zile am inceput sa mă joc pe serverul vostru insa am dat de o problema destul de grava consider eu Când dau /vote mă trimite pe site-ul de vote votez cu username-ul meu DanteBS01 însă voturile nu se pun și nu pot da rankup la rokie Astăzi am avut urâta surpriză când am intrat pe server și aveam 0 vote Aseară aveam 4 voturi și așteptam ca astăzi sa fac 5 insa am intrat pe server și aveam 0 voturi Se poate remedia problema Am votat de minim 6-7 ori până acum ... As putea sa am niste fake vote de la un owner sa îmi pot recupera voturile și sa iau up la rokie Mulțumesc anticipat Nickname server DanteBS01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KirimashaPasarika Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Vorbeste cu Robi pe discord(Robi#0095) e o problema la vot uri de mult timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts