iuca04 Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Propunere Bedwars 1. Nume: iuca042. Propunere: Sa se adauge 1v1 pe bedwars. La fel ca solo (acealeasi harti) dar sa inceapa meciul in 2, iar, de preferat, sa fie unul langa celalalt a sa se poata ataca. Ex: Red si blue/Red si gray 3. Sectiune: Bedwars4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Putem sa dam 1v1 cu prietenii mai usor5. Poze/Film: - 6. Ceva de adaugat?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scoica Posted April 5, 2021 Share Posted April 5, 2021 Ar fi mai ok sa se adauge direct sectiunea Practice Pvp,unde am avea dueluri de: -SkyWars -BedWars -Etc... Nu am sa dau nici pro nici contra acestei propuneri,doresc doar sa imi exprim opinia :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Inteleg ca ai vrea sa faci pvp cu prietenii tai, dupa cum ai spus si tu "1v1", dar nu prea sunt sanse sa se adauge asta, pentru ca nu ar mai avea niciun sens modul de joc solo. Si daca ai face o alta propunere cu adaugarea Practice Pvp-ului, nu cred ca va fi adaugat pentru ca nu va fi jucat si o sa fie ca o sectiune in plus si degeaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotyKyc Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 mi se pare absolut inutil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Vom vedea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts