IamNotDream Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Cerere Unban(IamNotDream Nick:IamNotDream Pe ce sectiune ai primit ban:Survival Epic New Numele membrului din staff care te-a banat:Tania Dovezi:file:///C:/Users/crist/Pictures/Screenshot%202021-03-30%20165120.png Alte detalii:Eram pur si simplu /afk si vad ca un prieten mi a dat msg ca mi am luat ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tania Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Buna! Aici este dovada pe baza carora ai primit ban: https://www.youtube.com/watch?v=DGWgPyn5tN4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Salut, @IamNotDream! Vreau să precizez că eu am dat acordul ca această sancțiune să fie acordată, deoarece din dovada membrului staff se vede și se aude destul de bine cum jucai cu hack, nu cred că mai are rost să îi spun și numele hack-ului! Ai fost sancționat corect, drept urmare, ban-ul rămane! O seară frumoasă în continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts