iTibex Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Propunere Interesanta si funny :) Salut, as vrea ca intr-o zi , sa fac un clip pentru Yt pe server (Survival Epic) in care sa trollez unii playeri (fara sa-i omor). Nu chiar am asa de multi abonati , am 200 :). Iar pentru asta as dori un membru din staff care sa ma apere (ca sa nu-si dea seama playerii ca eu ii trollez) + Un rank cum ar fi Helper (temporar) sau Youtuber . Nu ma grabesc pentru raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrian Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Salut, @AlphaMusic! Dacă vrei să spui o propunere care ar ajuta server-ul mai mult sau mai puțin, ai de respectat un model: Ceea ce ai spus nu nu poate fii numită o propunere, deoarece aici se discută doar despre anumite lucruri care ar ajuta playerii sau propuneri care ar putea aduce o mica schimbare server-ului, ca de exemplu, propunere pentru o nouă secțiune! Iar pentru gradele de Youtuber vorbești cu Robi și tot cu el discuți despre ceea ce ai vrea tu să faci în legătură cu acel video, noi nu te putem ajuta! Totuși, mulțumim pentru timpul acordat! O zi frumoasă în continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts