Admin Alobal Posted March 30, 2021 Admin Share Posted March 30, 2021 Abuz /GOD 1. Numele tau din joc: zTheAlobal 2. Numele jucătorului reclamat: _DarkPuppy_ 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Face abuz de god se baga in noi cand facem pvp 4. Martori: = 5. Sectiune: Assassins 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkPuppy Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Buna zTheAlobal! vreau sa te informez ca am stat cu god ca sa ma uit la Cnot ca mi se parea cam suspect. 2 am voie sa stau cu god sa spectez playerii Sa ai o seara frumoasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xQuzy Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 (edited) DarkPuppy eu zic ca nu ai voie sa te bagi in fata lor, daca inca n-ai auzit de comanda /spec dar daca nu ai admin nu cred ca ai voie Sa ai o seara frumoasa Edited March 30, 2021 by Al3xDaNNeR . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkPuppy Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Eu ii spectam,ma bagam pe langa celalalt jucator sa vad daca da cu spatele Sa ai o zi frumoasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Rydan Posted March 31, 2021 Admin Share Posted March 31, 2021 Nu mai face parte din staff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts