Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Propunere


monikusreal

Recommended Posts

Propunere

1. Nume: monikus 

2. Propunere: Survival 1.16: propun să se bage mai multe job uri precum îngrijirea animalului sau etc.. Cu 150 pe animal, a doua propunere să fie cam un event nu e neapărat sa participe foarte multa lume în care sa fie practic speed building adk daca nu știți aveți ceva în fața ce trebuie sa o faceți corect în timp de 40s or mai e o idee sa fie o temă la alegere 3 zile de făcut ceva anume pe o insulă 

 

 

Skypvp: ca orice armura primita de la vote key sa fie de fire protection 1 ca să fie mai ușor sa se bata.

 

 

Bedwar: sa fie un event 1v1 sau 2v2 pe doua mape ambele 2 runde și spun ca pe mapa de valentinesday și cea care a mai făcuto qVooDoo pentru ca sunt cute și foarte adorabile și la fiecare event cade server ul or se anulează asa ca dacă sunt 2 mape adk 2 runde echipele no sa plece și fiecare echipa sa aibă o persoană în plus din caz ca daca pleacă sau asa ceva.. 

 

3. Sectiune: Survival 1.16/Skypvp/Bedwars

4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: mai multa distracție.. 

5. Poze/Film:. 

6. Ceva de adau gat?: nah mi-e bine așa 

Link to comment
Share on other sites

Bună, Monica!
Propunerea ta cu ''îngrijirea animalului'' nu mi-se pare una foarte bună, deoarece nu prea ai avea cum să ai grija de un animal, doar să le dai mancare și să le înmulțești, altă modalitate nu găsesc și pe langă acest lucru, nu toți playerii au animale de companie la început, drept urmare, nu au cum să folosească job-ul respectiv, si job-urile sunt făcute, în principiu, pentru playerii începători ca să îi ajute cu bani, xp și pot face rost și de materiale de pe urma acestora!
Iar în legătură cu eventul de tip ''speed building'', nu știu cat de eficient ar fii, deoarece am avea nevoie de multe construcții și de cineva anume care să măsoare timpul, iar acest lucru se poate face bine numai prin plugin-uri separate, drept urmare, ar fii nevoie de o secțiune nouă cu plugin-uri care să facă acest lucru și abia atunci ar fii posibilă 100% punerea în aplicare a acestui tip de event!
Dacă playerii vor dori și știu că se vor juca pe acest tip de minigame, probabil pe viitor va fii adăugată și această secțiune, de ce nu?
Dar momentan de la mine ai un :contra:
Iar în legătură cu celelalte secțiuni, îi las și pe colegii mei să răspundă!
Mulțumim pentru propunere!
O seară frumoasă în continuare!

Link to comment
Share on other sites

Ca sa continui ce a scris Marian.

Event urile pe bedwars se anunta, si se realizeaza in limita timp ului si a playeriilor respectivi. 

Si la faza cu o sa aibă pe cineva in plus, la fiecare turneu, liderul echipei e responsabil sa aiba jucătorii on cand e turneul. Asadar el isi poate baga rezerve sau  nu.

:contra:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...