Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plângere] Jqkvb


Petrovski

Recommended Posts

[Plângere] Jqkvb

1. Numele tau din joc: Petrovski_

2. Numele jucătorului reclamat: Jqkvb

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:
• Helper-ul Jqkvb nu este în stare să își indeplinească atribuțiile sale de membru staff!
• Oferă mute și kick după favorizări: Jqkvb oferă fără să trimită un mesaj ca scop de prevenire a kick-ului, respectiv a mute-ului (asta pentru cei care nu sunt prietenii săi). Conform regulii cu numărul 16 din regulamentul așa zis citit de Jqkvb, scrie: "Nu sancționați la orice greșeală făcută de playeri ( :))))), SAL). Încercați să avertizați și în cazul în care continua să sancționați." Dacă luăm în calcul faptul că au fost foarte puține mesaje trimise din partea mea, trebuia să mi se facă observație, nu mute și respectiv kick instant (mai ales că toate mesajele date astăzi sunt absolut în regulă).

4. Martori: Toată secțiunea assassins dar dacă trebuie să dau nume: yungronaldo_, Sebicuu, Yasuoez, MrCava69_.

5. Sectiune: Assassins

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/8tHBAN6

Link to comment
Share on other sites

Buna @Petrovski! multumesc de reclamatie!
In primul rand, aseara in cazul in care ai uitat, a fost deschiderea sectiunii 'assassins' pentru ca s a dat wipe, drept urmare au fost playeri multi, iar staff-ul on: Jqkvb (adica eu) si AlexFTWgaming;
In al doilea rand, Alex era atent la cei care campau si rare ori atent pe chat, iar eu in permanenta la chat, nu m am descurcat singura, chatul era foarte agitat, nu mai tineam minte exact cine ce a facut, multi spamau pe ac, multi ma spamau pe /msg , se mai vorbea si pe /a
In al treilea rand, se vede pe link-ul pe care l-ai pus si tu la randul tau, ca erau multi playeri on, si chatul era foarte aglomerat. 
In al patrulea rand, eu dau mute si la ''prietenii mei'' pentru ca din momentul in care faci parte din staff, uiti cine ti-e prieten, in sensul in care si el poate sa fie sanctionat, nu conteaza cine e;
In al cincilea rand, o sa-ti las cateva dovezi in care am acordat avertismente, pentru a te convinge singur: https://imgur.com/e9cvNFx / https://imgur.com/bLeCDFh / https://imgur.com/Evq9AOD / https://imgur.com/D5Dy9bK / https://imgur.com/Rqdkuq1 / https://imgur.com/4mal96Q
In al saselea rand, acesta este hist-ul tau https://imgur.com/GiVAXsx , iar tu ai primit kick pt spam ac, se vede ca ai spamat pe ac, si in dovezile prezentate de tine, iar mute-ul de 15 minute pe care ti l am acordat a fost pentru ""helper slab''' al doilea cuvant spus de tine, reprezinta toxicitate, dovada ca ai fost toxic se vede tot la fel si in dovezile prezentate de tine, dar o sa ti las si eu un link care te duce la un ss pe care l am facut si eu (aratand ca ai fost toxic) https://imgur.com/zZHBqz7 .

 

Zi frumoasa in continuare ! 


                                                                                                                                  BiancaSign.gif

 

Link to comment
Share on other sites

Ss-urile prezentate de tine sustin ce am spus:
In primul ss (respectiv https://imgur.com/e9cvNFx ) se vede ca ai dat avertisment pentru prelungire respectiv pentru "=]]]". Conform post-ului "Regulament si Pedepse Jucatori", capitolul 2, alin. 2.1. spune asa: 

Nu aveți voie să prelungiți cuvintele (sallll, unuuuu, haiiiiiii etc.):

De la minim 4 caractere

Mute: 10-20  minute (în funcție de gravitatea situației)

Acest lucru arata faptul ca nu cunosti regulamentul de baza!

In al doilea ss (respectiv https://imgur.com/bLeCDFh ), din acelasi post ( "Regulament si Pepdespe Jucatori"), inca din primul capitol alin 1.1 se defineste spam-ul: 

1.1  Spam-ul de orice fel este strict interzis. Aici includem: 

  • spam (minimum 3 rânduri)
  • spam-avoid (minimum 3 rânduri)
  • mesajele ce depășesc 4 rânduri

Mute: 10-30 minute (în funcție de gravitatea situației)

Tu ai dat avertisment pentru 2 randuri!

 

Al treilea ss, respectiv https://imgur.com/Evq9AOD se respecta primul caz prezentat de mine.
Al patrulea ss, https://imgur.com/D5Dy9bK, de asemenea.
In ss -ul  https://imgur.com/4mal96Q, se observa cum a fost scris numai pe 2 randuri, iar conforim regulamentului, se considera o problema dupa 4 randuri, nu 2!
In ultimul ss cu hist-ul meu, se vede clar comportamentul meu, dovada clara ca nu sunt un player toxic, de dat exemplu!

In ultimul rand, mute-ul trebuia dat pentru jignire staff daca tot voiai sa respecti regulamentul si contextul, dar tu ai dat pentru toxicitate, care este incadrat in alt caz.

Zi faina!

Link to comment
Share on other sites

1. se pot acorda avertismente și de la 2 rânduri, nu neapărat 3. 

2. ai fost toxic "Helper slab", nu e neapărat jignire staff, poate fi și toxicitate. 

3. in legătură cu prelungirea, se avertizează la 3 (optional), ca playerul sa aibă grija sa nu faca de 4, sa știe ca la 4 i se poate da mute sau chiar încă un avertisment (depinde de gravitatea situației). 

4. "" In ultimul ss cu hist-ul meu, se vede clar comportamentul meu, dovada clara ca nu sunt un player toxic, de dat exemplu! "" 

 

Nu aveai mute pentru toxicitate la momentul ala, dacă nu scriai "Helper slab" ;

Iar dacă ți as fi dat mute pentru jignire staff, după cum ai spus tu, s ar fi văzut comportamentul tău fata de un membru staff. 

 

Aici am terminat! 

ZI frumoasa în continuare! 

 

Link to comment
Share on other sites

De regula se acorda sanctiuni + avertismente conform regulamentului, nu dupa ureche (din acest motiv a fost facut un regulament atat pentru playeri, cat si pentru staff).

+De ce este considerat toxic faptul ca fac o observatie de tip revizuire a faptelor tale din momentul respectiv? Este un calificativ dobandit de tine, nimic altceva.

P.S.: Nu poti combina o forma de salut din regim de colegialitate/prietenie cu o afirmatie imperativa. 

Link to comment
Share on other sites

Nu este off-topic. Tu nu aveai voie sa dai unmute. Daca mute-ul era acordat incorect, trebuia ca AlexFTWgaming sa dea unmute si nu tu. Iar in al doilea rand, jucatorul trebuia sa faca reclamatia de abuz! 

Link to comment
Share on other sites

1. Calmeaza-te si vorbeste civilizat.
2. Reclamatia inca este deschisa, neavand un verdict final de la cineva, deci nu ai fi avut voie sa il corectezi pe AlexFTWgaming. 
3. Pozele si faptele tale au fost facute in jurul orei 20:10. Reclamatia facuta de qAzoth a fost deschisa acum 35 de minute, respectiv la ora 20:44. Adica exista o distanta de mai bine de 30 de minute in care tu ai actionat dupa placul tau!

Link to comment
Share on other sites

@Petrovski daca o sa mai existe reclamatii din partea ta in care o sa faci off-topic o sa primesti suspend temporar pe forum.

Daca este o regula care spune ca trebuie sa fii avertizat nu inseamna ca trebuie sa profiti de lucrul asta.
Am vazut in pozele de mai sus cum spamai si pe /ac.
Vina este a amandurora, insa nu este o reclamatie pe care sa ofer WARN.

:tc: 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...