Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !
Sign in to follow this  
Scrumpkins

Prezentare Scrumpkins

Recommended Posts

Prezentare Scrumpkins

Nume: Stefan

Nick: Scrumpkins

Oras: Tulcea

ID Discord (optional): Scrumpkins#1651

Varsta: 15 ani 

Cum ai aflat de Addicted2.Ro?: Am aflat de la niste prieteni de Addicted2, dar asta acum mult timp, undeva prin 2016-2017. Am jucat pe multe conturi, dar din pacate nu mai am poze de pe cand jucam eu. Si am inceput sa joc pentru ca imi placea foarte mult serverul si aveam si prieteni care se jucau aici, iar apoi m am lasat de minecraft o perioada si nu am mai jucat. M-am intors pe minecraft in Decembrie 2020, iar apoi dupa o luna sau jumate de luna, am intrat in stafful Addicted2.

Care este parerea ta despre Addicted2.Ro?: Parerea mea despre Addicted2 este ca e un server foarte misto, anti-cheatul nu prea e bun, dar se rezolva si el. Comunitatea e geniala. plina de playeri primitivi si buni, dar am intalnit si o latura negativa al playerilor, cum ar fi cei care joaca cu hack, cei care dau tepe, cei care injura si sunt toxici, etc. Stafful este foarte de treaba si isi face treaba, nu o spun in calitate de staff, o spun in calitate de player care activeaza pe aceasta comunitate.

O mica prezentare generala: Pai, nu stiu de unde sa incep.. Sunt un baiat cu o fire calma, caruia ii place mult sa se joace diferite jocuri, sa se distreze alaturi de prieteni si sa isi petreaca timpul pe calculator/afara. Imi place mult sa citesc, in special Manga/Manhua/Manhwa, sunt 3 tipuri diferite. Imi mai place si sa gatesc, stau cam prost cu scoala, in special la materiile: Chimie, Fizica, Matematica. Am uitat sa mai zic ca imi place sa ajut oamenii, de asta am intrat si in staff, pentru ca am vrut sa ajut oamenii noi sau vechi, care nu prea le au cu jocul/serverul, etc.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...