Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plangere]Dannezu


Freakimaru

Recommended Posts

[Plangere]Dannezu

1. Numele tau din joc: Freakimaru 

2. Numele jucătorului reclamat: Dannezu

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: "Complice" tpa+kill . Aveti filmarea de mai jos care clarifica situatia, probabil si membrul staff va aparea cu o dovada in acest sens. Eram la pvp de zeci de minute, la un moment dat m-am plictisit, iar intre timp am fost chemat in repetate randuri la el de catre MariusDauDeRup, asa ca am mers si m-am batut cu b1ckk. Nu vad care ar fi fost problema atat timp cat:

1. Se vede si pe filmare, la inceput nici nu l am bagat in seama cand daduse mesajele pentru ca ma jucam la warp pvp :))
2. Nu am fost acolo de la bun inceput cand b1ckk primise tpa, sau stiu ei ce-o fi facut.

3. N am luat nici un item de la el

4. La un moment dat, a fost blocat la colt, unde era atacat de cate MariusDauDeRup si qSnake_05, moment in care m am oprit si am stat sa privesc doar pentru ca treaba aia pe buna dreptate, nu era legita :)) si mi-am zis ca ajunge

Nu mi se pare corect sa fiu eu sanctionat pentru complice de tpa+kill cand eu nici macar nu stiam ce s a intamplat acolo, cine a dat tp, de ce se bat, ce legaturi au ei. Inainte sa dau tp la MariusDauDeRup, am folosit un mar enchantat tocmai sa fiu sigur ca nu mor daca ma baga intr-un trap. Dupa parerea mea, sanctiunea n-a fost data corespunzator. Singurii complici la treaba asta au fost MariusDauDeRup si POSIBIL qSnake_05 pentru ca el nu era acolo cand am ajuns eu, venise dupa ceva timp.

O zi frumoasa in continuare.

4. Martori: -

5. Sectiune: 1.16.5

6. Dovezi - Poze: 

 

Link to comment
Share on other sites

Salut,aici a fost vina ta ca ti ai dat /tpa la Marius daca nu iti dadeai /tpa n ai fii primit jail pentru complice tpa+kill si pe dovada ta imi arati cum il atacai tu cu MariusDauDeRup si qSnake_05 b1ckk cea ce inseamna ca esti complice tpa+kill dar am sa iti arat si dovada facuta de mine cum l ai atacat la colt tu cu Marius si qSnake_05.
Eu din punctul meu de vedere n am dat gresit sanctiunile 

 

acestea sunt dovezile de la b1ckk(cel ce a primit tpa+kill) 
https://imgur.com/a/kVw0zCh

Link to comment
Share on other sites

Salut, @Freakimaru!
Din dovezile prezentate de către membrul staff, se vede cum player-ul respectiv a primit /tpahere de la MariusDauDeRup, iar tu ți-ai dat /tpa la el si l-ai ajutat să îl bată!
În astfel de situații, chiar dacă nu ai participat și tu la plănuirea tpa+kill-ului, atat timp cat acel player a primit /tpahere și tu te-ai dus după la el și ai început și tu să îl bați, se consideră complice tpa+kill, pentru că, și repet, ai ajutat la omorarea acelui player!
Acest lucru să îți fie învățare de minte și să nu te mai duci la playerii care te cheamă să îi ajuți să omoare alți playeri, pentru că poate fii tpa+kill și riști ca și tu să fii sancționat!
Ai fost sancționat corect!
O zi frumoasă în continuare!
 :tc: :respins:

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...