Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Plangere MaxMini si UrsulPanda00


Kinderix

Recommended Posts

Plangere MaxMini si UrsulPanda00

1. Numele tau din joc: MrBlackyy

2. Numele jucătorului reclamat: MaxMini si UrsulPanda00

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: In primul rand, pe MaxMini, pentru mute-ul acordat asupra mea cand eu am facut spam avoid de doar 3 randuri. Acest staff imi da mute 30 de minute. Si UrsulPanda00, pentru ca desi era on pe Sectiune, el decide sa ignore membrul care face reclama pe chat cu spam. Din pacate nu am dovada asupra faptului lui UrsulPanda00 pentru ca s-a dat clearchat. Am log-urile daca e nevoie de ele.

4. Martori: Tot chat-ul la momentul respectiv

5. Sectiune: Survival 1.16.5

6. Dovezi - Poze:Acum
https://imgur.com/a/sy6J3dw

Link to comment
Share on other sites

Bună

Iți las dovada mea mai jos, așa cum reiese din dovada ta spam-ul avoid + atitudinea față de membri staff cu acel: ”Deci sunteti degeaba”

Cât despre numele post-ului nu stiu ce să zic daca nu ai realizat jucatorul iesise inainte sa apuc sa ii dau mute, fix dupa ce a iesit jucatorul care facuse reclama a intrat ursulpanada am vorbit cu el si i am zis ca ii dau o dovada pentru reclama sv, am vazut ca tot insistai, aș dori sa imi spui dc nu ai facut dovada si cand acel jucator a fost sanctionat sau cand am dat clearchat, am avut ceva timp mai mare pana am dat clearchat pentru că nu mi se salvase dovada.

Fix dupa ce intrase ursulpanda aparuse si didireal. 

În ori ce caz mute-ul l am dat pentru spam avoid si atitudine fata de membri staff (jignire), nu poti spune unei persoane ca e degeaba și sa nu te trezești  ne sancționat.

Atitudinea fata de membri staff reiese din dovada ta. 

https://imgur.com/a/izAkdGe   <<<<---- dovada

O zi frumoasă in continuare.

Link to comment
Share on other sites

Salut, @Kinderu098!
Link-ul către dovada ta nu este bun, nu îl poți accesa, așa că din start reclamația ta nu este bună, iar în legătură cu log-urile, acestea nu pot fii luate ca dovezi, deoarece le și poți edita!
Cat despre sancțiunea acordată asupra ta, ai fost sancționat corect, deoarece ai făcut spam avoid de 3 randuri și după cum a spus mai sus și colegul meu staff, i-ai și înjosit, spunand că ei sunt degeaba, singura greșeală fiind că nu a prezentat și dovada în care să se vadă că ai spus acest lucru, și dacă îmi aduc bine aminte, nici tu nu ai făcut prea multe cat timp ai fost în staff, așa că nu văd rostul să te iei de alți membrii staff, atat timp cat nici tu nu ai fost ''wow''!
În dovada care ți-a fost prezentată mai sus, se vede clar că cei 2 membrii staff discutau pe chat-ul staff-ului despre acel playeri și să îi trimită dovada moderatorului ca să îl sancționeze cu ban, iar UrsulPanda00, după cum ți-a spus și el mai sus, abia ce intrase pe secțiune și nu avea de unde să știe ce s-a întamplat!
Ulterior, player-ul respectiv a fost sancționat corespunzător, cu ban permanent!
Consider că această reclamație a fost făcută mai mult din frustrare!

O zi frumoasă în continuare!
 :tc: :respins:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...