Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatiw yungronaldo

Lucavarupe

Recommended Posts

Reclamatiw yungronaldo

MODEL

1. Numele tau din joc:lxffy__

2. Numele jucătorului reclamat:yungronaldo_

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:mi a picat curentu in timp ce imi facea control si mi a dat ban

4. Martori: shanks3 c0wze

5. Sectiune:assassins

6. Dovezi - Poze:nu s acasa , plus ca cu o zi inainte mi a facut si alexftwgaming control si eram curat

1.  N-ai dovada
2.  Ai iesit in timpul controlului, nu pot sa aflu daca ti-a picat curentu' sau ai dat power off la PC din buton pt ca ma apropiam de ce foloseai.
3.  Aici ai dovada ca ai deja un ban permanent si activ de la denis, si dovada ca ai iesit de pe mc si de pe anydesk in timpul controlului: 1. https://prnt.sc/17pbqiu 
                                                                                                                                                                                                                                                            2. https://youtu.be/Sb-arDoo6OA

4. Bafta 🙂

Deci in primul rand xmouse ala m a controlat si alex la el nu l am folosit nici nush ce e dar nu l pot dezinstala in al doilea rand nu stiu de ce ma acuzi ,in al treilea rand intreaba l pe clau daca a picat curentu in zona noastra oricum sunt prea bun daca ma acuzi de hack ❤️

Sa inteleg ca mi ati dat ban perm ? Staff corupt lafel ca la c0wze , plangi ca te bate sa nu mai zic de toxicitatea ta

Nu cred c-am zis nimic sa fiu "toxic", dadeai click in continuu si te-am luat la control. Mi se pare un motiv destul de bun, plus ca am fost si avertizat ca s-ar putea sa folosesti ceva. Nu cred ca ti-a picat curentul, asta e doar o scuza sa primesti unban.

Tu normal ai ban permanent pe 2 conturi, Lxffy si lxffy_ de la Denis. Din cate stiu eu, daca te joci pe alt cont in timp ce tu ai un ban activ, ar trebuii sa fi sanctionat cu "ban avoid".

Avand in vedere ce ai spus despre "staff corupt", in primul rand te sfatuiesc sa mai recapitulezi sensul cuvantului "corupt", pe de alta parte ai aici reclamatia lui c0wze asupra mea: 

Mult noroc cu acuzatiile astea.

Oricine se poate scuza ca i-a picat net, curent, casa pe el. Ți-ar trebui o filmare externa, în care sa se vadă asta, iar pe deasupra, membrul staff nu ar avea de unde sa știe ca ti a picat curentul sau ai ieșit. Deci reclamatie făcută degeaba. 

:tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...