Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamație globală


XanianLucasUSSR

Recommended Posts

Reclamație globală

1. Numele tau din joc: Xanian_Lucas

 

2. Numele jucătorului reclamat: tot serverul mai puțin stafful (cu managerul Nyx nu am absolut nimic eu chiar din contra o respect)

 

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: toxicitatea și lăsarea staffului sa fie inactiv mai ales pe bedwars care nu e absolut nimeni acolo sa fie staff. De asta m-am și lăsat de server

 

4. Martori: prietenii mei și eu inclusiv

 

5. Sectiune: global

 

6. Dovezi - Poze: serverul de Discord pe BedWars și alte servere de Discord la dovezi/reclamație-jucator uitați pozele pe Discord.

 

Link to comment
Share on other sites

Salut, nu stiu daca ai facut reclamatia ca te ai plictisit sau nu ai stiut cum se face defapt o reclamatie.

Raspund la aceasta reclamatie deoarece ai mentionat si sectiunea bedwars de unde fac eu parte.
Sectiunea BedWars in momentul de fata dispune de un singur membru staff (inafara de lider), si inca 2,3 membrii care sunt globali si intra rar pe sectiune.
Eu am avut scutire de sambata pana azi asadar nu am putut sa intru, dar azi, avand totusi timp, am sanctioant playerii de pe serverul sectiunii bedwars, de pe dovezi.
Tin sa te anunt ca Doveziile sunt disponibile 24h, cum ti am spus si pe discord, asadar doveziile aduse de tine, nu am putut sa le sanctionez deoarece au trecut cele 24h.

Iti urez o seara faina

Link to comment
Share on other sites

@HancaAndrei, eu știu cum se face o reclamație dar staff-ul asta vechi trebuie scos. Nu putem lăsa membrii staff sa intre când vor ei, pentru că nu mai e corect față de ceilalți jucători sa se lupte cu hackerii și să aibe cui sa nu ii trimită filmarea. qVooDoo nu mai e activa de 1 lună și nu și-a luat remove nici acum. Te rog frumos sa îți crești serverul ca pe un copil, nu ca și cum ar fi plastic de casat.

Link to comment
Share on other sites

Membrii staff , inclusiv liderii, trebuie sa indeplineasca o ativitate . Daca asceasta nu este realizata , vor fi sanctionati.

Nu poti obliga un om sa stea non-stop pe pc.

 

:tc:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...