SyNtAxY123123123 Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Reclamatie Hatakeer 1. Numele tau din joc: SyNtAxY 2. Numele jucătorului reclamat: Hatakeer 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Intrasem pe server si vroiam sa il intreb cand o sa imi dea armura despre care am vorbit aseara iar el m-a jignit. 4. Martori: Toti playerii de pe sectiune 5. Sectiune: Survival EPIC 1.17 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/IGb1MH0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 @SyNtAxY123123123ai 24hr sa dai poza FULL-SCREEN, nu taiata sau editata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Global Moderator Hatakeer Posted July 24, 2021 Global Moderator Share Posted July 24, 2021 Doresc sa incep prin ati aduce la cunostinta faptul ca "nesimtit" nu e o jignire insa e o insusire de care ai dat dovada. Acum 2 seri ai inceput sa faci scadal ca nu ti-ai primit kitul de la giveall si sa faci stafful mincinos ca apoi sa ne ameninti ca ne faci reclamatie, chiar si dupa ce ti-am zis ca o sa iti dau kit-ul pe care l-am primit eu tot nu ai incetat. Faptul ca dupa comportamentul de acum 2 zile ai venit ieri sa-mi ceri *armura ta* dupa spusele tale mi se pare deja o batjocura. Dovada suplimentara: link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidutzuu0807 Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 3 hours ago, Hatakeer said: Doresc sa incep prin ati aduce la cunostinta faptul ca "nesimtit" nu e o jignire insa e o insusire de care ai dat dovada. Acum 2 seri ai inceput sa faci scadal ca nu ti-ai primit kitul de la giveall si sa faci stafful mincinos ca apoi sa ne ameninti ca ne faci reclamatie, chiar si dupa ce ti-am zis ca o sa iti dau kit-ul pe care l-am primit eu tot nu ai incetat. Faptul ca dupa comportamentul de acum 2 zile ai venit ieri sa-mi ceri *armura ta* dupa spusele tale mi se pare deja o batjocura. Dovada suplimentara: link (nr 1. ) Exact cum a zis si Hatakeer, "nesimtit" nu este o jignire. (nr 2.) Dovada fullscreen needitata, sa se vada data si ora Link to comment Share on other sites More sharing options...
who Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 de cand nesimtit e o jignire? =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Dovada editata/decupata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts