Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie yungronaldo_


k1ngiimata

Recommended Posts

era selectat primul profil, dupa cate ai vazut. Asa era default la double click, jumate. Al doilea profil era modificat asa de cand m am jucat cu niste prieteni, voiam sa vad ce fac unele setari. Cel mai probabil am uitat de el si l am lasat asa.
ai vazut pe lastactivity cand am folosit software-ul ultima data, cand as fi putut schimba profilul daca n am mai intrat pe software? think ronaldo, think
stiu ca ai boala pe mine de cand am fost prem, dar daca eu nu-s legit, nu stiu cine mai e.

Seara faina.

Link to comment
Share on other sites

ho bai englezo romanule :)) poti sa tii engine ul deschis si tot ce trebuie, dupa ce schimbi nu mai apare in last activity, e de ajuns ca ai avut macar pus double click ul ca sa ti pot da ban, tot ce ai in pc si este impotriva regulamentului, mai ales ca erai cu programul pornit, se sanctioneaza. 

iti sugerez sa nu mai folosesti engleza in raspunsuri, vei fi luat de prost, dar daca impresia asta vrei s-o lasi e treaba ta.

Link to comment
Share on other sites

m am uitat acum doar de curiozitate sa vad ce face double click speed, nu face absolut nimic in game. nu mareste cps, nu imi ofera niciun fel de unfair advantage. 
ban-ul tau a fost dar cel mai probabil din frustrare, am inceput sa iti prind niste hit-uri ciudate si probabil ai crezut ca am macro/hack.
pot sa demonstrez ca dau aceleasi cps, cu orice setari in soft.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...