George203 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 reclamatie palq 1. Numele tau din joc:George203 2. Numele jucătorului reclamat:palq 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: deci in felul urmator eu ca un om cinstit lucram la casa mea din padurea haiducilor si domnul reclamat pe numele lui Palq zis puta de fier mi-a zis sa-i sug pula lui aia mare ca cica toate i-a zis lui ca sta bine pe carbasan si ca e jmeker rau omu si vrea sa-i sug pula lui aia mare dar nu mi se mare normal sa-mi zica pe chat de fata cu toti ca poate ii sugeam pula aia mare daca nu zicea pe chat si-mi zicea pe privat, doresc sa-l sanctionati cum se cuvinte pentru limbajul pe care l-a avut asupra mea eu fiind un om cumsecade care munceste pentru o viata mai buna 4. Martori: Vali cel Batran, Mihai Bombardierul si cu Bogdan cu floci asa se numesc ei pe srv 5. Sectiune:survival ala 1.8 nu celalalt 6. Dovezi - Poze: n am d-astea dar sunt aia de mai sus martori la tot ce mi-a spus domnul Palq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Reclamatie facuta la misto. + warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts