Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie yTecBr

Lane200

Recommended Posts

reclamatie yTecBr

reclamatie yTecBr

1. Numele tau din joc:Lane_200

2. Numele jucătorului reclamat:yTecBr

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:am primit ban pt hack si el are replay 0.1 dar are dynamic fov, pe langa ca poti da combo de 2 hituri cu toporu normal ca  la al 2 lea hit se vede ca dai de la departare da na, te invit la un mmc yTecBr daca tot  zici ca is hacker si astea invata pvp si nu mai juca sabie joaca topor si dai si tu 9-10 cps ca ieri  cand am luat ban jucam 5 cps si te dadea-i bun si mai usor cu amenintarile astea de "sef". macar daca nu  ati  favorizati  =/ bine ca stii sa ma ameninti si m-am bagat si am luat ban bravo frate ai rezolvat cv oricum daca crezi ca daca ma ameninti  pe un  joc esti cineva,  hai te pwp oricum stiu ca nu prea am sanse sa iei warn ca de acum 2-3 nu sa  schimbat nimic la server de cand a luat grief.

4. Martori:-

5. Sectiune:assassins unknown.png

MAI USOR CU AMENTINTARILE ASTEA YTECBR unknown.png

Si cine se ocupa cu reclamatile pe forum  uitete in  primele 10 sec la  videou  asta si uitete la  combo cu toporu, si nu mai favoriza toti admini ca nu se merita iar o sa se lase lumea ca acm 2-3 ani

Edited by girlpisica

Salut , mersi pentru a2a reclamatie in 2 zile , prima data uite aici dovada https://youtu.be/CBw58GoIjxY , la mine pe video se vede destul de bine ca erau nu cu mult mai mult de 3 blocks , pentru ca pe langa speed 0.1x si FREECAM nu  dynamic fov cum ziceai tu ( daca te ajuta cu ceva joc cu el pe 71) , am umbrele care arata exact unde eram eu si unde erai tu , + ca si eu joc cu kb 1 pe sabie si cum zici tu ca joci cu 5 cps ... chiar daca ai avea kb 2 si eu 9-11 cps iar tu 5.. nu mi ai da niciodata primu hit fara autoclicker sau reach , sincer nu mi dau seama cu ce te a afectat pe tine "amenintarea" cum ii spui tu , cand era vorba stric de pvp , ss-ul ala l ai facut din frustrare sa ai motiv la reclamatie stiind dinainte ca vei primi ban, iar din video ul tau degeaba imi dovedesti mie ca 2 hits cu toporul  pentru ca nu cu mine faceai pvp , asa ca e cam irelevant video ul. Astept decizia unui manager. O zi faina ! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...