FullKatana Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Propunere plugin nou 1. Nume: Castorizated 2. Propunere: Sa se adauge un plugin care sa te conectezi cu premium gen daca scrii /premium sau /premium on o sa te autentifici cu contul tau de minecraft premium si nu o sa iti mai trebuiasca parola 3. Sectiune: Lobby 4. Cu ce consideri ca ajuta aceasta propunere?: Nu o sa se mai sparga multe conturi si nu o sa mai fie grief-uri sau ceva 5. Poze/Film: nu 6. Ceva de adaugat?: Nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 Nu vad rostul unui astfel de plugin + ca nu toti playerii de pe addicted2 au cont premium, deci ar fi pus cam degeaba. Avem deja pluginul de login care este foarte util si bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullKatana Posted August 15, 2021 Author Share Posted August 15, 2021 Acum 15 ore, Scrumpkins a spus: Nu vad rostul unui astfel de plugin + ca nu toti playerii de pe addicted2 au cont premium, deci ar fi pus cam degeaba. Avem deja pluginul de login care este foarte util si bun. Zic pentru cei care au premium cei cu fara premium vor utiliza login Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scoica Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Mi se pare chiar ok,eu am cont premium si ar fi ceva bun si pentru ceilalti playeri cu conturi premium deoarece nu se vor mai sparge asa usor conturile acestora si este si ceva protectie in plus.Pe de alta parte este cam degeaba fiind un server non-premium cei mai multi jucatori au conturi cracked,deci de asta ar fi useless.Nu voi da nici pro nici contra acestei propuneri deoarece nu am raspuns cert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts