Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie LuNeTiStU96

harry2OOO

Recommended Posts

Salut! 

Ti-am dat mute pe motivul ca m-ai intrebat in mod retoric daca n-am ce face cu viata mea cand nu sunt pe server (dovada  Aici).  Intrebarea m-a facut sa ma simt incomod pentru ca eu incerc pe cat se poate sa ajut serverul. Ti-am dat mute ca ai fost toxic cu mine, dovada ai pus-o tu. Totusi nu ti-a convenit si nu stiu daca redeyes erai tu sau nu, dar redeyes m-a si amenintat cu reclamatie. Oricum am vazut ca faceti urat la chestie si ti-am schibat mute-ul pe motivul injosire (dovada Aici) pentru ca il facuse-i pe katana "boule" (dovada Aici). si nici asa nu ti-a convenit, ai inceput sa vorbesti pe contul celalalt harry2000 si ti-am acordat mute pentru mute avoid. 

Tin sa mentionez ca puteam sa fiu mult mai aspru decat atat, dar in fiecare zi aleg sa fac alegeri corecte prin care oamenii din jur nu sufera atat de mult. te-am iertat cand m-ai amenintat si nu te-am sanctionat si te-am ajutat cu reclamatia cand mi-ai cerut ajutorul.

Inteleg ca nu sunt un membru staff exemplu, dar incerc pe cat de mult sa ajut, nu te pot ajuta cu nimic daca mi te impotrivesti mereu. Sper ca nu ai pus la suflet sanctiunea, nu vreau sa fie cearta intre noi intrucat doresc sa am o relatie player-staff reusita. Recunosc ca sanctiunea am dat-o mai mult la nervi si stiu ca nu asa ar fi trebuit sa actionez. Sanctiunea e data sa indrepte greselile, nu sa aduca cearta intre oameni. Sper ca poti accepta ce s-a intamplat si ca vom putea merge mai departe fara a ne certa.

Feed your addiction to gaming!!

Bine,imi cer scuze pentru cele petrecute si imi cer iertare ca am fost nepoliticos de la nervi, scuze de reclamatia facuta dar nu m-am putut ambite pentru ca eram nervos si am si eu emotii ca orice om.

Voi incerca sa imi  controlez emotiile si sa nu mai fac probleme! Imi cer iertare pentru cele petrecute!

Edited by harry2OOO

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...