fr1su1 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Reclamatie HANCAA 1. Numele tau din joc: fr1su 2. Numele jucătorului reclamat: Hancaa 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: DECI NU MAI POT, JUR CA TURBEZ AICI, ASTEPT DE 4 LUNI TURNEU 6V6 SI HANCAA SE GANDESTE SA FACA TURNEU DE 2V2... DOAMNE L AM SPAMAT IN FIECARE ZI SA FACA TURNEU 6V6 SI L A DURUT IN PUTA. O VREAU PE VOODOO INAPOI CA MANAGER, CONSIDER CA HANCA NU ESTE POTRIVIT DIN NICIUN PUNCT DE VEDERE PENTRU ACEASTA FUNCTIE. 4. Martori:MATTIAS VLAD MARIUSHEX DANPETRUT SKATECH BIAJMDJM BERBECUL LAURA THEBOY DARSQUE 5. Sectiune: BEDWARS 6. Dovezi - Poze: NU ESTE NEVOIE, AM EXPLICAT CLAR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Salut, o sa incep cu faza ca Hanca a pus playerii sa voteze ce fel de turneu ar dori, acestia au ales turneu de tip 2v2, nu este vina lui. Reclamatia este facuta in batjocura, data viitoare daca mai faci o asemenea reclamatie sau orice fel de topic in sens batjocoritor, voi fi nevoit sa te sanctionez. Update: Am uitat sa adaug ca pe viitor daca mai folosesti asemenea limbaj intr un topic, voi fi nevoit sa te sanctionez si pentru asta, multumesc pentru intelegere. O seara frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts