codeXN Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Cerere politist 1) Nume : codeXN2) De ce vrei aceasta factiune ? :Deoarece imi place sa apar legea sa ajut civili cand sunt atacati si sa opresc jafuri le de la banca3) Care este arma ta preferata ? :minigun tier 44) La ce ore esti pe server de obicei ? : 11.00-14.005) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? :Doarece am mai fost in aceasta factiune si ma m descurcat pot sa ma lupt pentru a apara banca si civili sau oamenii care au nevoie de ajutor.6) Ai citit regulamentul ? : O sa apar legea cu orice pret! 7) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? : Nu am avut, ma inteleg foarte bine cu staff-ul Acum 2 minute, codeXN a spus: Cerere politist 1) Nume : codeXN2) De ce vrei aceasta factiune ? :Deoarece imi place sa apar legea sa ajut civili cand sunt atacati si sa opresc jafuri le de la banca3) Care este arma ta preferata ? :minigun tier 44) La ce ore esti pe server de obicei ? : 11.00-14.005) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? :Doarece am mai fost in aceasta factiune si ma m descurcat pot sa ma lupt pentru a apara banca si civili sau oamenii care au nevoie de ajutor.6) Ai citit regulamentul ? : O sa apar legea cu orice pret! 7) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? : Nu am avut, ma inteleg foarte bine cu staff-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
For1Ce Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Te stiu de pe alt server si chiar esti bun la pvp ai fii un coleg de treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuNeTiStU96 Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Nu ai dat poza cu orele asa ca a trebuit sa verific singur si ai 8h. In regulament scrie 15h . daca mai asteptai putin te acceptam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts