Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Plangere PetrisorT


alexa11

Recommended Posts

Plangere PetrisorT

1. Numele tau din joc: alexa11

2. Numele jucătorului reclamat: PetrisorT

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Stateam pe joc linistita fara sa fac absolut nimic sau sa comentez si a aparut un player din senin care insista sa imi ceara instagramul si am refuzat sa il dau.Dupa a inceput sa ma jigneasca si pe mine si pe OriginalEh...in aceasta situatie staff-ul(PetrisorT +IonutRO) erau de fata.Acest player a primit doar avertismentul sa se potoleasca si nu a facut-o.Dupa acest lucru,playerul a inceput sa se roage de staff sa iasa putin de pe sv ca sa ne poata injura si pe mine si pe OriginalEh..OriginalEh si cu mine ne rugam de staff ca acest player sa primeasca mute ptr instigare la cearta si jignirile la care toti+staff-ul am fost de fata..regret ca nu am apucat sa fac ss la jigniri dar se vorbea super mult si s-a dus chat-ul!OriginalEh ca sa se faca si el inteles ca jucator a scris cu caps(ne rugam de 30 de min de staff sa ii dea mute playerului care tot instiga la cearta) si si-a primit mute instant.Acel player a primit doar 10 min,insa a si injurat si a si instigat la cearta+am asteptat inca 15 min dupa ce si-a luat OriginalEh mute ca sa primeasca si celalalt. In dovada de mai jos va arat cum nu am jignit staff-ul deloc,am vorbit frumos si civilizat,ma rugam incontinuare sa dea mute,iar eu am primit mute degeaba 15 min pe dovada ,,injosire staff,,. Tot srv si alte pers din staff erau de fata cand nu am jignit absolut deloc.Vreau sa se faca ceva in aceasta privinta pentru ca nu cred ca am ajuns sa ma rog de staff sa dea mute pentru ca sunt jignita,iar el sa rada si sa ii zica doar ,,inceataza:)),,.Multumesc!

4. Martori: OriginalEh CHACHAMGA, NebuniaLuRobb

5. Sectiune: Survival 1.16.5-1.17

6. Dovezi - Poze:  https://imgur.com/a/oltRr3z

Link to comment
Share on other sites

Buna, alexa11 ! O sa incerc sa raspund la toate nelamuririle tale. Eu nu am fost atent la inceputul acestui conflict. Cand am vazut ca e neliniste pe chat, normal ca am incercat sa rezolv lucrurile cat mai okay posibil, fara sa fie nevoie sa imi aplic rolul de helper. Jignirile nu le-am vazut si nu pot sa dau mute pe "incredere" sa zic asa, cum azi cu ochii mei am vazut un player care facea tpa+kill, insa pe care nu l-am putut sanctiona deoarece nu aveam dovezi. OriginalEh nu trebuia sa foloseasca caps ul pentru a se face auzit si mai ales nu era necesar sa ma jigneasca spunand ca sunt "chior" (limbaj pentru care nu l-am penalizat). Injosirea staffului a fost reprezentata de nenumeratele dati in care te intrebai retoric ce face stafful, si cum de suntem helperii, ca suntem frustrati ca nu am primit up (lucru pe care din pacate nu il am in dovezi).  Playerul Cristifn1e4 a primit mute pentru instigare la cearta in urma atacurilor si in momentan in care daca tin minte aveati mute, decizie pe care ai contestat-o zicand "10 min?o doamne:))" desi in regulament este o sanctiune clara de 10 minute, nefiind la decizia staff ului. Totodata, dupa terminarea sanctiunilor, tu si OriginalEh ati continuat comportamentul ostil fata de staff si fata de mine , screenshot uri pe care le am salvate , dar nu o sa le includ in dovezi , decat daca mi se cere. Daca cumva au ramas lucruri la care nu am raspuns, imi cer scuze. Dovezi: https://imgur.com/a/j3IOjey

Link to comment
Share on other sites

inca nu mi-ai adus dovezi ca am jignit/injosit staff-ul:) ce ai trimis tu mai sus,sunt poze cu ce au injurat ceilalti,dar nu cu ce ,,am injosit,, eu...atat te-am rugat,sa fi corect si sa sanctionezi cum trebuie,dar mi-ai dat mute ptr injosire desi nu apare nimic acolo..+te-am rugat de jum de ora sa ii dai mute acelui player care m-a jignit si a instigat tot srv,iar tu i-ai acordat 10 min doar:)

 

inca un lucru marunt...OriginalEh poate te-a ,,injosit,, , insa eu pe persoana fizica te-am reclamat ca mie mi-ai dat mute ptr ,,injosire,, desi nu ti-am facut nimic si nici nu ti-am zis vreun lucru deranjant.Poate ai gresit persoana la dat mute,zic si eu:) vino cu dovezi mai clare referitoare la mute-ul meu ptr ca astea nu sunt.Multumesc!

app,nu minti ca nu mergi pe ,,incredere,, legat de faptul ca nu ai vazut cum a injurat acel player pentru ca erai de fata si tu cu gura ta i-ai zis sa se calmeze si dupa ai ras,dand-o intr-un mod ironic fata de restul playerilor care te rugam sa sanctionezi

 

Link to comment
Share on other sites

si inca o chestie,faza cu ,,esti frustrat ca nu ai dat up,, ; daca iti aduci aminte,OriginalEh ti-a spus si a si recunoscut asta,nu eu:) eu te-am reclamat ca mi-ai dat mute degeaba atat,dar observ ca tu vii cu dovezi si explicatii despre cum te-au injurat alti playerii ceea ce nu are nicio treaba!

 

Link to comment
Share on other sites

Din dovezile aduse de membrul staff (adunate) se observa ca il iei peste picior si il injosesti. Iar in legatura cu povestea spusa de mai sus, trebuia sa aduci dovezi clare sa vedem unde si daca trebuia cineva sanctionat si nu a fost.

Petrisor o sa fie avertizat verbal de data aceasta, iar tu ai fost sanctionata corect.. "te doare" si "nu stiti sa va faceti treaba" cand puteai sa pui direct dovezi cand acel player ti-a cerut instagram-ul si te-a jignit iar petrisor nu a sanctionat, fara sa provoci cearta inutila pe chat.

:tc: 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...