xTheKing Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Reclamatie ImOnly 1. Numele tau din joc: xTheKing 2. Numele jucătorului reclamat: ImOnly 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Ban aiurea ,,cica am hack, mi-a facut control si nu mi-a gasit nici un hack, si mai da si ban, sau mai plans multi dar mna. 4. Martori: Eu cu Dumnezeu. 5. Sectiune: SkyPvP 6. Dovezi - Poze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GANGMEMBERLL Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Poza facuta dupa 3 minute dupa ban + nu ai facut poza cu f3, ImOnly a stat 20-30 de minute sa-ti caute tie in pc, mie imi dadeai de la 3.5 blocks, crede-ma, ai ceva! Degeaba faci reclamatie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImOnly Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 Salut @xTheKing In primul rand eu ti-am cerut datele anydesk si tu ai iesit si dupa ai revenit inapoi In al doilea rand cand ti-am intrat in process hacker la explorer imi arata ca il ai deschis de 14 minute, si eu nu cred ca tu ai pc-ul deschis de 14 minute sincer In al treilea rand la fel in process hacker la javaw imi arata ca il ai deschis de 9 minute ceea ce inseamna ca tu ai iesit de pe el si ai reintrat Sper ca intelegi ceea ce vreau sa zic O seara faina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 Ai fost sanctionat corect. Multumim membrul STAFF ☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts