AndreiMafiotu Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 Cerere Terorist Andreilpc12 1) Nume : Andreilpc122) De ce vrei aceasta factiune ? :Imi doresc acceasta functie ,pentru ca ma descurc destul de bine si am itm foarte op3) Care este arma ta preferata ? : Scar-H4) La ce ore esti pe server de obicei ? : in fiecare zi cate 5 -6 sau 4 ore.5) De ce crezi ca esti potrivit pentru aceasta factiune ? : Sunt potrivit pentru aceasta functie deoarece ,am fost si in trecut si stiu ce am de facut6) Ai citit regulamentul ? : O sa terorez orasul !7) Ai avut neintelegeri cu membri staff ? Daca da, de ce ? : Nu,nu am avut😎 Dovada numar de voturi : https://imgur.com/a/oTD7W2M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Thanatos83 Posted September 9, 2021 Administrator Share Posted September 9, 2021 Nu ai voie sa faci cerere pentru alte persoane de pe contul tau. Aceasta aplicatie pentru Terorist o sa fie inchisa si va ramane valabila cea de FireFighter + ai scris gresit la regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts