Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie BiaBia1234(SkyBlock)


AlexSCOG1

Recommended Posts

Reclamatie BiaBia1234(SkyBlock)

1. Numele tau din joc:CursedCombo

2. Numele jucătorului reclamat:BiaBia1234

3. Motivul și descrierea situației pentru care o reclamați:Imi da mute cica pentru cenzura dar aceste cuvinte care cica se pun ca cenzura le-am folosit de fata cu mai multi staffi si nu mi-am luat mute

4. Martori:xMateo_,Crist25

5. Sectiune:SkyBlock 1.16.5

6. Dovezi - Poze:https://imgur.com/a/wLvOE0Z

Link to comment
Share on other sites

Buna!

In primul rand, dovezile tale nu sunt bune. In ele nu apare data si ora. Voi atasa mai jos si dovezile mele deoarece vreau sa lamurim situatia. Eu am considerat ceea ce ai spus tu ca si cenzura ( „dau si fufu ca masina de cusut”, „ouale alea de jos”) deoarece oricine isi poate da seama la ce te-ai referit. Nu poti baga ca si argument „ceilalti staffi nu m-au sanctionat”, nu este problema mea daca ei nu sanctioneaza. Pentru ca pe skyblock joaca si copii mai mici, vreau si am datoria de a mentine chatul curat. Dupa cum poti observa si in a 4-a poza din dovezile tale, am sanctionat conform regulamentului. Mai jos voi lasa dovezile mele si dovada acordarii corecte din regulament.

Dovada mute 1: https://imgur.com/46mEh3z

Dovada mute 2: https://imgur.com/eUmPXEz

Dovada regulament:

3.4  Înjurăturile prescurtate, cenzurate cât și semnele obscene  (fmm, plm, să te ... etc) sunt interzise. 

Mute: 10  minute

Iti multumesc si pentru dovada cu reclama. Acel jucator a primit ban de la unul dintre colegii mei.

Link to comment
Share on other sites

Da, am pus eu dovezile bune deoarece, cum am spus, vreau sa lamurim situatia. Ceea ce ai spus tu poate fi interpretat in mai multe moduri. Poate fi considerata limbaj sau cenzuraa sau chiar nimic. Eu am considerat-o cenzura deoarece limbaj nu putea sa fie (nu ai spus exact cuvintele pe care ai incercat sa le inlocuiesti) si daca ai incercat sa spui mai frumos niste chestii, puteai sa nu le spui. Dupa cum sti comunitatea nu accepta un limbaj licentios. Tu ai spus chestiile acelea random pe chat, asta se observa din dovezi: ,, stiati ca...,,. Eu consider ca nu am gresit cu nimic. Asteptam raspunsul unui manager.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...