Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plangere] alexa11


Freakimaru

Recommended Posts

[Plangere] alexa11

1. Numele tau din joc: Freakimaru

2. Numele jucătorului reclamat: alexa11

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Salut, am primit mute 10m limbaj pentru fraza "se da mute pentru stfu?". 2 playeri au luat mute cu motiv de cenzura. Eu de ce am primit mute? ca am intrebat daca se da mute pentru cuvantul respectiv? ea la randul ei a repetat "stfu" pe chat si nu si a dat si ea un mut. Stfu in contextul respectiv inseamna "taci dracului din gura", pentru ca se vorbea in engleza pe chat. Chiar daca ar fi fost un motiv de mute pentru limbaj, mai jos scrie:

3. LIMBAJ 

3.1  Jucătorii serverului trebuie să se respecte între ei. Dacă un membru al STAFF-ului consideră că  deranjați jucătorii sau că vă adresați către jucători într-un mod jignitor, veți fi sancționați:

Mute: 10 - 30 minute 

scoatem in evidenta "deranjati jucotorii sau va adresati catre jucator intr-un mod jignitor", cui m-am adresat eu? As vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva, in 2 ani de addicted nu s-a dat mute pentru asa ceva si au aparut legiuitorii serverului. 

4. Martori: -

5. Sectiune: 1.17.1

6. Dovezi - Poze: 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Dupa cum ai spus si tu mai sus,mi-ai tradus fraza ,,stfu,, in romana ceea ce reprezinta un limbaj urat consider eu! Intr-adevar este greseala mea si imi asum ca nu ti-am oferit inca 10 de min si pentru cenzura,si imi pare sincer rau! Nu are rost sa ofer si eu aceeasi poza in care folosesti limbajul urat,deoarece ma gandesc ca este de inteles ca ti-ai primit mute pentru limbaj! O seara frumoasa!

Link to comment
Share on other sites

Pentru limbaj adresat cui? In regulament scrie ca se primeste mute in momentul in care jignesti un player, eu pur si simplu ti am tradus si repetat fraza ca sa ma lamuresti de ce a primit mute pentru atat. PetrisorT a repetat cuvantul, tu l ai repetat, voi de ce n-ati primit mute? Nici un avertisment, nimic! In contextul ala nu era o jignire adresata nimanui, nici macar nu era o jignire sa-i spui cuiva sa taca, mare chestie. Astept raspunsul unui superior capabil sa ma lamureasca si pe mine :)

Link to comment
Share on other sites

Incerci sa bagi de la tine ca am repetat cuvantul?:)) Adu dovezi daca consideri ca am repetat pentru ca special nu am facut-o ca nu imi permit! Ca sa ai un limbaj urat nu trebuie neaparat sa jignesti sau sa injuri pe cineva,este de ajuns sa o faci la modul general.Nu trebuia sa traduci propozitia,pentru ca toti stim ce inseamna.Este o injuratura practic,un limbaj urat! Daca citesti regulamentul,scrie ca poti primi mute si doar pentru limbaj simplu,nu neaparat adresat cuiva! 

Link to comment
Share on other sites

Am fost pe server cu alexa11 de fata cand i-a dat mute lui frekimaru, am si eu aceeasi dovada ca ai injurat, sa ne explici noua ce inseamna cuvantul ala din engleza:)) in regulament scrie ca se da mute atat pentru limbajul adresat catre cineva, sau limbajul in sine. Ti-ai oferit propia dovada cand ai injurat, de aceea nu cred ca mai merita sa pun eu sau alexa11 dovada.

Edited by OriginalEh
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...