Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

Reclamatie [Helper] PetrisorT


cHIPZs

Recommended Posts

Reclamatie [Helper] PetrisorT

1. Numele meu: cHIPZs

2. Numele jucătorului reclamat: PetrisorT

3. Motivul/Situația: Abuzare helper și mișto de prost gust. Înainte de screenshoturile postate au fost discuții împotriva mea (între Freaki, Bogdan și Petrisor), pe baza a faptului că-mi pun temele scumpe pe /ah. Desi asta nu este nicidecum treaba unui helper și n-ar trebui sa aibă vreo relevantă, PetrisorT rade și se aliază altor playeri ca sa facă mișto de prost gust de mine, fără prea multa insemnitate. Din păcate asta m-a făcut și pe mine sa rabufnesc, și am amenințat cu reclamație (având în vedere comportamentul  lui neadecvat, în calitate de helper, mi s-a  părut firesc), după care mi-am luat mute iar ei au continuat sa facă mișto de mine pe toată durata muteului. Nu am mai vorbit niciodată înainte cu ei, nici cu Freaki, nici cu Petrisor, dar s-au băgat în seama odată ce mi-au văzut temele pe /ah, încercând sa stârnească o reacție din negativă partea mea. Nu inteleg ce relevantă ar putea avea prețurile mele cu ei, în special cu cineva care face parte din staff,  și de unde pana unde face el mișto de mine, necunoscându-ma și nemaivorbind vreodată cu mine. Mi se pare un gest copilăresc și răutăcios din partea lui PetrisorT, sa abuzezi de comenzile din staff pentru a-ți exercita puterea și a face miștouri proaste. Ca sa nu mai zic de selectivitatea între mine și Freakimaru, care desi și-a bătut joc timp de 30 minute, n-a primit nimic. În fine, odată ce mi-a dispărut muteul, am încercat sa fiu amabil și sa aduc situația la punctul zero, înainte de batjocura, dar cum am vorbit pe chat s-a făcut iar mișto de prost gust pe seama mea, după cum se observa în a patra poza din link. Mulțumesc pentru ca ai citit, sper ca se va face ceva în legătură cu asta.

4. Martori: cei de pe server online la momentul de fata

5. Sectiune:  Survival 1.17.1

6. Dovezi: https://imgur.com/a/xE7csSR

Link to comment
Share on other sites

Salut, cHIPZs! In primu rand, dovezile trebuie sa cuprinda si casuta din dreapta. In al doilea rand, am o filmare in care tu iti promovezi armura pe chat si BogdanSima ii spune Freakimaru de aceasta, la care el spune ca nu merita pretul mare si glumeste spunand: "asta-i afacerist d-ala de da faliment in prima zi", gluma la care am ras deoarece mi-a placut, nu pentru ca era adresata tie. Dupa ce Freakimaru a facut aceasta gluma, tu l-ai numit "sclav", lucru la care nu eram tocmai convins sa iti dau mute, insa dupa ce Freakimaru a cerut mute , ai zis ca daca iti dau mute primesc instant reclamatie, astfel convingandu-ma sa iti dau pedeapsa maxima de 20m pentru amenintare. Dovada:

Iar in legatura cu "Adv, stiu altii care deja faceau 3-4 reclamatii" a fost o tentativa de continuarea a unei glume spusa de Freakimaru, dupa care am incercat sa te ajut sa faci reclamatie. Daca e nevoie pun si bucatica aia de filmare. Totodata, am ras la gluma cu "A iesit falimentu de pe chat" pentru ca mi s-a parut amuzanta si nici nu stiam sincer cui i se adreseaza. In acelasi timp, plugin ul de care vorbea Freakimaru nu ma gandeam ca ar fi o idee rea si nu m-am gandit nici o secunda ca te-ar deranja cu ceva ca imi place o idee de plugin.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...