CristiFTW Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Cerere Helper Cristi69FTW GTA Prenumele tau: Cristian Cu ce nickuri joci pe server: Cristi69FTW Varsta:18 Primele 7 cifre din CNP:5030822 Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de helper:Eu cred ca m as incadra bine in functia de helper pentru ca știu cât de cât cu ce se ocupa functia si as putea ajuta serverul prin a sanctiona jucatorii care incalca regulamentul Discord (Obligatoriu) :ⒸⓇⒾⓈⓉⒾ❻❾ⒻⓉⓌ#7764 Ai citit regulamentele? :ADDICTION Câte ore jucate aveti pe sectiunea respectiva?(poza obligatorie): https://imgur.com/ZsDHfXz Daca veti fi acceptat în staff, între ce intervale ale zile puteti activa pe server?:Mai mereu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut21 Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Ai o cerere buna dar din pacate n ai citit regulamentul. Citeste iara regulamentul si te astept cu o cerere noua peste 7 zile! O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby007 Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Dupa parerea mea ai o cerere buna dar din pacate nu ai citit regulamentul. Poti sa faci alta cerere peste 7 zile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Regulamentul de pe G.T.A nu este actulizat, dar asta nu este vina ta. Indeplinesti conditiile, deci consider ca meriti o sansa. Contacteaza-ma pe discord (Alexandra#4250) pentru a sustine interviul imediat dupa ce stii regulamentele corecte: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts