Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Reclamatie] Hataker si httpsMajor


iNeedMyGolem

Recommended Posts

[Reclamatie] Hataker si httpsMajor

 

1. Numele tau din joc: iNeedMyGolem

2. Numele jucătorului reclamat: Hataker si httpsMajor

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: De dimineata(23/09/2021) httpsMajor a cautat sa imi faca tpakill, ma provoca pe chat si imi tot dadea tpahere in speranta ca ma aduce la warp pvp sa ma omoare (Hataker era si el on dar cel mai probabil nu o sa recunoasca).  Si-a dat tpa la mine si am hotarat sa-l explodez ca sa nu ma mai deranjeze. Aparent Hatake a considerat ca eu si AndreiFARAONUL meritam jail pentru ca am incercat sa-l omoram. Asta nu e prima data cand staff ul favorizeaza playeri care pur si simplu cauta sa ne faca trap sau fac grief langa protectia noastra si noi nu facem poze/filmari pentru ca speram ca vad situatia dpdv obiectiv.

4. Martori: AndreiFARAONUL

5. Sectiune: Surv 1.17

6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/F5JExKl

Edited by iNeedMyGolem
Link to comment
Share on other sites

     Salut iNeedMyGolem doresc sa incep prin ati arata dovada incompleta a lui httpsMajor: https://imgur.com/a/SKpLRtq

In dovada de mai sus ti-au fost incercuite printr-un chenar ora (ca sa evidentiez faptul ca e aceeasi ora si chiar minut cu cel di videoul de mai jos) si cuvantul *cheie*.
     Deoarece in dovada lui nu ti se vede numele am facut si un test inainte de ati da jail pentru a elucida faptul ca acel cuvant *cheie* este scris doar cand accepti un tpahere: https://imgur.com/a/5wDQArL
     Aceste 2 dovezi sunt completate de videoclipul meu facut in timp ce il urmaream pe Major din cauza reclamatilor de hack la adresa sa: (00:00-00:40)

 

Dupa cum observi din videoclip te-am filmat compet random, apoi Major ma contactat pe privat pe discord.

Link to comment
Share on other sites

Salut Hatake, doresc sa se verifice in loguri pentru ca in momentul in care se intamplase faza filmata omul isi dadea continu tpahere si tpa la mine. Din poza data de el nu se poate vedea exact ce fel de cerere a fost acceptata(tpa sau tpahere).   Sunt foarte sigur ca a venit la mine cu o cerere data de el de tpa, si din acest motiv am tot dreptul sa l omor(tpa la o persoana se da pe propria raspundere).

 

Consider ca dovezile prezentate de tine nu sunt suficiente ca eu si AndreiFARAONUL sa fim sanctionati cu 12 ore de jail.

Link to comment
Share on other sites

Buna seara!

Am analizat bine dovezile si membrul staff a sanctionat corect.

Din al doilea link imgur unde se explica diferentele dintre /tpahere si /tpa se demonstreaza faptul ca httpMajor a primit /tpahere.

Iar videoclipul si ss-ul playerului sunt clare si arata faptul ca i s-a facut tpa+kill.

 

:respins:

:tc:

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...