Jump to content
Addicted2 Romania
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

[Plangere] OriginalEh

Freakimaru

Recommended Posts

[Plangere] OriginalEh

1. Numele tau din joc: Freakimaru

2. Numele jucătorului reclamat: OriginalEh

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Mute dat fara motiv. Cineva a scris o propozitie pe chat care include cuvantul "cur", pe urma a fost avertizat de catre un membru staff (alexa11) cu pretextul de limbaj. Pur si simplu am facut o ironie zicand " nu mai spuneti cur pe chat ". OriginalEh s-a bagat in conversatie sa-si protejeze prietena spunandu-mi sa ma calmez (fiind foarte calm, n am avut nici o intentie de cearta). Pe urma au mai urmat niste conversatii inofensive(video) si am lasat-o balta pentru ca nu-si avea rost disctuia, m-am luat cu alti playeri de vorba, apoi ma trezesc cu mute pentru instigare la cearta.

4. Martori: -

5. Sectiune: 1.17

6. Dovezi - Poze: 

Deci, nu cred ca are rost sa aduc screenshot-uri sau alte dovezi legate de acest incident pentru ca ai adus tu un video cu toata conversatia. In primul rand, nu te-am sanctionat pentru limbaj, desi se vede mai sus cum o persoana din staff (alexa11) a atentionat un player referitor la un limbaj mai putin frumos, iar tu ai inceput sa ironizezi atat pe ea cat si pe mine (singurii care eram on), folosind fraza  "omg nu mai zic cur niciodata". Mai jos in conversatie, am vazut ca tot continuai despre acest cuvant folosit de alt player care a fost atentionat si incercai sa creezei o usoara agitatie pe chat si sa instigi pe altii sa deschida acest subiect creand un usor scandal, asa ca te-am rugat sa te calmezi. Raspunsul tau a fost "nu vorbeam cu tine originale".. Eu ti-am spus ca te am avertizat in calitate de persoana staff, deoarece este datoria mea sa am grija de atitudinea si limbajul playerilor si sa mentin chat-ul clear. Dupa ce mi-ai spus sa imi vad de treaba si sa nu te mai avertizez, ti-am spus din nou sa fi calm, iar tu mi-ai raspuns "calmeaza-te tu" . La scurt timp, leader-ul Hatakeer a spus ca ar vrea sa fie putin mai linistit chat-ul, iar tu din nou ai ironizat helperii (eu si alexa11) spunand ca noi suntem aia care ocupam mai mult chat-ul decat playerii in sine. Am considerat aceasta atitutine o instigare la cearta, pentru ca te-am rugat de prea multe ori sa incetezi si nu ai facut-o. Consider ca am procedat corect si as dori ca data viitoare sa nu se mai repete acest lucru si sa nu mai existe aceste "misto-uri" la adresa staff-ului pentru ca atat noi cat si voi suntem egali. Multumesc.

P.S :Fie ca iti dadeam mute pentru "instigare la cearta" sau "atitudine in fata staff-ului" era acelasi lucru pentru ca vorbim de o atitudine generala si anume, o incercare de a instiga un membru staff la cearta si agitatie pe chat. Am considerat de cuviinta sa te sanctionez, deoarece pentru mine aceste "ironii" au fost deranjante si tot continuau fara oprire.

Nu ai citit conversatia prea atent. 

1. Am facut o ironie, dar nu referitoare la tine, daca ea s a simtit prost in urma a ceea ce am zis, imi putea raspunde singura, nu sa te bagi peste conversatie.

2. Ce agitatie am provocat pe chat? un singur player a spus "freakimaru acm ai spus", atat.

3. Cand ai spus sa ma calmez, nici macar nu te-am bagat in seama, vorbeam cu un player, au trecut 5 randuri in care nu ai fost bagat in seama, nu te-am ironizat cu nimic si totusi ai tinut sa te bagi in conversatie sa ma instigi tu pe mine. Tocmai d-asta ti am raspuns " Nu vorbesc cu tine originale, n ai alta treaba? " Foarte calm si vorbit frumos, te am intrebat daca n-ai altceva de facut in loc sa continui o conversatie fara sens, puteai da putina dovada de maturitate din partea unui membru staff si sa nu mai continui conversatia, iar pe langa asta, nu ti-am zis nici o secunda sa nu ma avertizezi :)

4. A 2-a oara cand "m ai avertizat", defapt imi spusese alexa sa ma calmez, nu tu! Ei ii spusesem sa se calmeze, pentru ca nu se intamplase nimic pentru care ar fi trebuit sa ma calmez eu.
5. Unde continuau ironiile fara oprire si din cauza cui? daca nu te bagai in seama aiurea sa ti aperi prietena, fiind si ea staff si ma gandesc ca isi poate purta singura de grija, nu e nevoie sa imi sariti in cap amandoi (pana si hata a spus sa ne calmam toti 3, nu doar eu), puteai foarte frumos sa te opresti la "omg nu mai zic cur niciodata" si conversatia ar fi luat sfarsit.

In primul rand, in calitate de membru staff, te-am avertizat, iar atitudinea ta de ignoranta fata de mine "nu vorbesc cu tine Originale, vezi-ti de treaba" denota imaturitate, deoarece tu ar fi trebuit sa te opresti punand stop la aceasta atitudine urata fata de staff si plina de ironie. Au fost niste avertizari pe care tu nu le bagai in seama cum si spus singur mai sus, deci nu cred ca mai e ceva de adaugat, cata vreme pe tine nu te intereseaza cand un membru staff incearca sa ti atraga atentia asupra comportamentului tau. 

+ De ce a fost nevoie sa continui tu subiectul Playerului despre acel organ cand puteai sa nu te bagi deloc in subiect si sa il lasi sa fie avertizat de colega mea alexa11. In unele situatii e mai ok sa-ti vezi de treaba ta si sa lasi staff-ul sa se ocupe, nu sa creezi agitatie pe chat.

Nu mai inflori, inteleg ca iti cauti anturaje si nu ma suporti. "vezi-ti de treaba" cand am spus eu asta? Nu are rost s-o lungesc cu tine, ti-am explicat situatia foarte frumos, toti playerii sunt egali, daca esti staff nu inseamna ca esti mai presus cu nimic. Hata ca era on si vedea chatu, daca ar fi considerat ca gresesc cu ceva, cu siguranta m-ar fi sanctionat inainte s-o faci tu.
Astept raspunsul unui membru staff capabil, alte adaugari venite din partea ta sunt invalide.

Buna seara!

Apreciez conversatia civilizata pe care ati purtat-o in aceasta reclamatie.

O sa o iau treptat ca sa trec prin toate punctele de vedere.

In legatura cu faptul ca el s-a bagat in conversatia voastra, nu o vad ca pe o problema deoarece datoria staff-ului este sa avertizeze.

In schimb daca alexia11 era singura care raspundea cred ca nu se ducea discutia asa departe.

Acum 23 ore, OriginalEh a spus:

Deci, nu cred ca are rost sa aduc screenshot-uri sau alte dovezi legate de acest incident pentru ca ai adus tu un video cu toata conversatia. In primul rand, nu te-am sanctionat pentru limbaj, desi se vede mai sus cum o persoana din staff (alexa11) a atentionat un player referitor la un limbaj mai putin frumos, iar tu ai inceput sa ironizezi atat pe ea cat si pe mine (singurii care eram on), folosind fraza  "omg nu mai zic cur niciodata". Mai jos in conversatie, am vazut ca tot continuai despre acest cuvant folosit de alt player care a fost atentionat si incercai sa creezei o usoara agitatie pe chat si sa instigi pe altii sa deschida acest subiect creand un usor scandal, asa ca te-am rugat sa te calmezi. Raspunsul tau a fost "nu vorbeam cu tine originale".. Eu ti-am spus ca te am avertizat in calitate de persoana staff, deoarece este datoria mea sa am grija de atitudinea si limbajul playerilor si sa mentin chat-ul clear. Dupa ce mi-ai spus sa imi vad de treaba si sa nu te mai avertizez, ti-am spus din nou sa fi calm, iar tu mi-ai raspuns "calmeaza-te tu" . La scurt timp, leader-ul Hatakeer a spus ca ar vrea sa fie putin mai linistit chat-ul, iar tu din nou ai ironizat helperii (eu si alexa11) spunand ca noi suntem aia care ocupam mai mult chat-ul decat playerii in sine. Am considerat aceasta atitutine o instigare la cearta, pentru ca te-am rugat de prea multe ori sa incetezi si nu ai facut-o. Consider ca am procedat corect si as dori ca data viitoare sa nu se mai repete acest lucru si sa nu mai existe aceste "misto-uri" la adresa staff-ului pentru ca atat noi cat si voi suntem egali. Multumesc.

P.S :Fie ca iti dadeam mute pentru "instigare la cearta" sau "atitudine in fata staff-ului" era acelasi lucru pentru ca vorbim de o atitudine generala si anume, o incercare de a instiga un membru staff la cearta si agitatie pe chat. Am considerat de cuviinta sa te sanctionez, deoarece pentru mine aceste "ironii" au fost deranjante si tot continuau fara oprire.

O sanctiunea pentru "atitudinea fata de staff" nu mi se pare tocmai corecta, deoarece atitudinea este importanta in viata. 

Fiind un moment mai aprins intre voi inteleg ca va tot reprosati sa va calmati, dar era bine daca o facea unul dintre voi.

Acum 21 ore, Freakimaru a spus:

Nu ai citit conversatia prea atent. 

1. Am facut o ironie, dar nu referitoare la tine, daca ea s a simtit prost in urma a ceea ce am zis, imi putea raspunde singura, nu sa te bagi peste conversatie.

2. Ce agitatie am provocat pe chat? un singur player a spus "freakimaru acm ai spus", atat.

3. Cand ai spus sa ma calmez, nici macar nu te-am bagat in seama, vorbeam cu un player, au trecut 5 randuri in care nu ai fost bagat in seama, nu te-am ironizat cu nimic si totusi ai tinut sa te bagi in conversatie sa ma instigi tu pe mine. Tocmai d-asta ti am raspuns " Nu vorbesc cu tine originale, n ai alta treaba? " Foarte calm si vorbit frumos, te am intrebat daca n-ai altceva de facut in loc sa continui o conversatie fara sens, puteai da putina dovada de maturitate din partea unui membru staff si sa nu mai continui conversatia, iar pe langa asta, nu ti-am zis nici o secunda sa nu ma avertizezi 🙂

4. A 2-a oara cand "m ai avertizat", defapt imi spusese alexa sa ma calmez, nu tu! Ei ii spusesem sa se calmeze, pentru ca nu se intamplase nimic pentru care ar fi trebuit sa ma calmez eu.
5. Unde continuau ironiile fara oprire si din cauza cui? daca nu te bagai in seama aiurea sa ti aperi prietena, fiind si ea staff si ma gandesc ca isi poate purta singura de grija, nu e nevoie sa imi sariti in cap amandoi (pana si hata a spus sa ne calmam toti 3, nu doar eu), puteai foarte frumos sa te opresti la "omg nu mai zic cur niciodata" si conversatia ar fi luat sfarsit.

"Ironiile" pe care le-ai facut, eu una le vad gresite. Si eu as fi avertizat pentru limbaj, dar nu faceam referire la "cur" . Propozia "idealul meu in viata e femeia naturala tate mici si curu mare important e sa dai sa sara" in sine nu e ok, deoarece ultima parte e ceea pentru care a fost avertizat ("e sa dai sa sara" fiind o conotatie sexuala).

Ca sa concluzionam totul, am vazut si in videoclip ca daa nu primeai mute continuai si ar fi trebuit sa iti dea cineva mute. Ar fi fost mai ok sa astepte deoarece ati fost avertizati de Hatakeer.

Va doresc mult succes si sper sa va ignorati de azi inainte! Membrul staff va fi sfatuit sa fie mai atent.

:tc:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...