tudorscrio Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 bug assassins 1. Nickname:tudor_scrio 2. Problema:cand ma bat cu sadieeeeh nu imi iau dm si ma regenerez dar de la alti playeri imi iau dm 3. Poze: 3. Comentarii aditionale:ImOnly zice ca nu vede nmk gresit cu sadieeeeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
rankedToxiccc Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 E bug de la server daca tu ii dai putin kb si intra in blocuri o sa se buguiasca daca nu stii nu mai face post hunt aiurea Link to comment Share on other sites More sharing options...
2GOOD4U Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 On 9/29/2021 at 8:55 PM, tudorscrio said: bug assassins 1. Nickname:tudor_scrio 2. Problema:cand ma bat cu sadieeeeh nu imi iau dm si ma regenerez dar de la alti playeri imi iau dm 3. Poze: 3. Comentarii aditionale:ImOnly zice ca nu vede nmk gresit cu sadieeeeh vezi ca se vede putin autou ala cand iti bagi maru =] la keystrokes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrumpkins Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Multumim pentru raportarea bugului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts