CuStimaRespect Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Plangere David0807 1. Numele tau din joc: CuStimaRespect 2. Numele jucătorului reclamat: David0807 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: Deci ma jucam survival si dupa ce David0807 a activat chatu emanuelcodita mi a zis '' eiumal CuStimaRespect " si David0807 nu i a dat mute individului. Si se vede clar din pozele de mai jos ca mi a raspuns la intrebare deci nu era nici afk. Nu cred ca este ok ca cineva sa ma injure cenzurat si sa nu fie sanctionat. 4. Martori: - 5. Sectiune: Survival Epic 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/OW7iLSt Link to comment Share on other sites More sharing options...
David0807 Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Salut @CuStimaRespect ! Eu eram atent la msj tale pt ca cum se vede pe dovada, eu vorbeam cu tine ! Nu am observat ca a zis acel cuvant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyx Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Membrul staff va primi un av verbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts