Jump to content
Aplicatiile pentru functia de "Helper" pentru serverul de Minecraft sunt deschise !

reclamatie yTecbr


brokenkb

Recommended Posts

1. Numele tau din joc:simp4Toxic

2. Numele jucătorului reclamat:yTecbr

3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:deci, avem aici un leader pe assassins care FAVORIZEAZA, la eventul 2V2 de pe assassins o echipa mai pe scurt jucatorii rNope si Sadieeeeh au jucat si era cv la inscrieri 4.Va asumati ca daca nu veti ajunge la event veti primi blacklist? sadieeeh cu rnope prima data cand au facut inscrierea la turneu , a scris ca nu sunt de acord ca v a primi blacklist daca nu va ajunge,si practic trebuia  sa nu joace la event dar dupa jandarm adica yTecbr i-a spus in timpul turneului sa modifice , va putati uita pe ceasul de la ss urile mele + martorii de mai jos

4. Martori:1eyn,y2ms,rankedtoxic,xCheating,PrimePrime69,not_ericc,CristiMCT,D0WEZ,Biasukaaa,Markyyv,GlobalsHere

5. Sectiune:assassins

6. Dovezi - Poze:dovada cu sadieh (rematch ca se oftica ca nu i-a mers fake lag u , la final se vede ) + favorizare , https://imgur.com/vjDDRqz https://imgur.com/ZcS08pphttps://imgur.com/OKH71dA https://imgur.com/Qge4FvL ( dovada sadieh cu rnope cand nu isi asuma ca va primi blacklist daca nu ajunge la event + edit in timpul eventului  ) 

 

Link to comment
Share on other sites

yTecbr_ la favorizat ogramada pe sadieeeeh si rnope, a dat undeva la 2 rematch uri (odata pe un motiv prost rau) care daca mie imi pica pc u de exemplu nu dadea rematch, daca ne batea ziceam si eu ca imi pica pcu si ce? dadeam rematch, nu. A fost mad pentru ca am castigat eu cu simp4toxic_.

Link to comment
Share on other sites

Salut, mersi pentru reclamatie. Hai sa ti explic si tie cum sta treaba, daca te uiti pe primul bracket, aveam 10 echipe cred dintre care 3 nu s au prezentat, asa ca am bagat o echipa in plus (LND formata din xOshirii si qAzoth) , daca nu faceam aceea exceptie la Sadieeeeh si rNope , eventul nu s ar mai fi tinut, cum am si anuntat pe discord , daca nu sunt minim 8 echipe event ul va fi anulat , bun, anulam event ul, va convenea? Nu , ati fi facut gura ca de ce nu se mai tine event ul, daca nu jucai cu ei nu ai fi facut reclamatia asta. Iar in video ul tau se vede clar cum s a buguit in aer, pentru ca assassins ul chiar are probleme care se rezolva greu, si tu ai zis ca daca erati voi nu v as fi dat rematch... mhmm... din cate mi amintesc eu bine v am dat rematch cand v ati batut cu rankedtoxic si y2ms_ pentru ca ati fost INCAPABILI sa iesiti din clan urile voastre pe timp ul turneului stiind ca daca esti in aceleasi clan nu se poate da damage intre voi.  Astept decizia unui manager ! 
Zi faina sa ai! 🙂

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...