KillDark Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 1. Numele tau din joc: Dark_Dragon88 2. Numele jucătorului reclamat: BiaBia1234 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați: mute aiurea , nu ne certam ci vorbeam si daca o sa spui ca ma certam te inseli, deoarece si mario spunea ca nu ne certam. 4. Martori: CursedCombo , mario2010000 , xEddy 5. Sectiune: skyblock 1.16.5 6. Dovezi - Poze: https://imgur.com/a/16wWhKH Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiaBia1234 Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Buna, @KillDark! Iti inteleg nelamurirea. Ai dreptate, amandoi ati spus ca nu este o cearta. A fost o discutie contradictorie care, din perspectiva mea, il dezavantaja pe mario2010000. De cand am intrat pe sectiune, il tot stresai cu fraza „[...] hai da-ma pe ac [...]”. Ceea ce m-a facut sa consider ca il deranjezi si ca vrei sa incepi o cearta. Conform dex-ului, termenul de „instigare” este sinonim cu „a provoca”. Repet, dupa cum ai spus, nu va certati, dar l-ai provocat la cearta prin repetarea frazei respective (in dovezile mele se vede ai repetat fraza de 3 ori intr-un timp de aproximativ 2 minute). Ai aici dovada din dex: . Iti ofer mai jos regulile dupa care am sanctionat si dovezile mele: Iti multumesc pentru reclamatia facuta! O seara frumoasa in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillDark Posted October 15, 2021 Author Share Posted October 15, 2021 Din dovezile tale se vede doar cum intrebam daca imi face reclamatie pe /ac . De aceea eu cred ca nu este o instingare si in plus mi-ai dat 15 minute nu doar aiurea dar si de 15 minute in loc de 10 , n-am cuvinte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Membrul staff a fost av. verbal pentru cele 5 minute in plus pe care le-a dat. In rest, ai fost sanctionat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts