broascaorigin Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 1. Numele tau din joc:_Costi123 2. Numele jucătorului reclamat:Bobthenerdd#2940 3. Motivul și descrierea situației pentru care îl reclamați:Mi-a dat control si mai inchis un tab care am stat 3 ore sa il fac(btw pentru ca era un youtuber in server si toata planeta voia sa intre cu el in sv 4. Martori:Bobthenerdd#2940 5. Sectiune:Bedwars 6. Dovezi - Poze:Bobthenerdd#2940 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobbb Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Salut Costi! Ai aici dovada controlului si ban ului tau pentru necooperare control 1/3 In primul rand , nu stiu ce tab ti-am inchis eu la care ai lucrat 3 ore:)) si daca ti-am inchis vreun tab a fost ca sa nu imi mearga mie anydesk ul in lag si ca sa pot face controlul Cand am intrat , deschisesei robloxul si ai inceput sa deschizi tu autoclickerul ca sa vad eu ca il folosesti pe roblox si nu pe minecraft:)si dupa aceea tot asa ai facut Nu mi se pare normal ca la un control, unde iti spun sa nu mai umbli , tu sa umbli in continuare:) Zi buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Nu ai respectat titlul reclamatiei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts